بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بورک سیب زمینی + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بورک سیب زمینی

معمولا روش تهیه نان در تمام بورک‌ها مشابه است و فقط مواد داخل آن‌ها متفاوت است. در اینجا می‌خواهیم به شما چگونه بورک سیب‌زمینی درست کنیم را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه یک میان وعده‌ی سالم

مواد لازم برای پخت بورک سیب‌زمینی

  • خمیر یوفکا به مقدار لازم
  • سیب‌زمینی ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه بورک سیب‌زمینی

  1. سیب‌زمینی‌ها را بپزید. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیب‌زمینی‌های پخته را ریز خرد (یا رنده) کرده و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بزنید و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
  2. بعد از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید، پنیرها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. خمیرها را به نوبت باز کنید و روی آنها کمی زرده بزنید. سپس مقداری از مخلوط سیب‌زمینی را در داخل خمیر قرار داده و لبه‌های خمیر را روی هم ببندید. برای چسباندن لبه‌های خمیر از کمی زرده تخم‌مرغ استفاده کنید (زرده تخم‌مرغ به عنوان چسب عمل می‌کند).
  4. کف سینی را چرب کنید و سپس خمیرهای آماده را در سینی بچینید. سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت، بورک‌ها را با سس دلخواه سرو کنید.
  5. می‌توانید مقداری روغن در تابه بریزید و دو طرف بورک‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

چند نکته مهم برای پخت بورک

  • بگذارید سیب‌زمینی‌ها بعد از پختن سرد شوند، سپس آن‌ها را رنده کنید. اگر بلافاصله آن‌ها را رنده کنید، به هم می‌چسبند و خوب با سایر مواد ترکیب نمی‌شوند.
  • اگر پنیر سفید به مواد اضافه کردید، آن را رنده یا با دست له کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به جای کنجد از سیاه‌دانه استفاده کنید. حتی اگر می‌خواهید رویه بورک‌ها ساده باشد، فقط از زرده تخم‌مرغ بزنید.
  • اگر از خمیر هزارلا استفاده می‌کنید، نیازی نیست سینی فر را خیلی چرب کنید، چون این خمیر خودش دارای چربی است.
  • خمیر هزارلا زمان بیشتری برای پخت نسبت به نان یوفکا نیاز دارد.

لذت آشپزی با رضیم :

چگونه سیب‌زمینی را نگهداری کنیم تا خراب نشود؟

خواص آب سیب‌زمینی را می‌دانید؟!

دستور تهیه کوکوی سیب‌زمینی خام خوشمزه و عالی

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل