“`html
دستور تهیه بیسکاتی خوشمزه و مخصوص
بیسکاتی، شیرینی معروف ایتالیایی است که در همه جا معروف و محبوب شده و خیلی راحت میتوانید آن را در خانه درست کنید و از طعمش لذت ببرید. احتمالاً فکر میکنید که این خوراکی مثل بیسکویتهای معمولی است، اما واقعاً با آنها فرق دارد.
اگر شما هم از کسانی هستید که دوست دارید شیرینی را در چای یا قهوه بزنید، بیسکاتی بهترین گزینه است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به عنوان صبحانه یا میانوعده سرو کنید و از آن لذت ببرید.
بیسکاتی چیست؟
بیسکاتی؛ شیرینیهای ایتالیایی هستند که دو بار پخته میشوند و شما میتوانید با مواد دلخواه خود آنها را درست کنید. این بیسکاتی که خیلی قدیمی و سنتی است، با دیگر بیسکویتها که معمولاً نرم هستند، متفاوت است.
به خاطر پخت دوباره، بیسکاتی سفتتر و تردتر است و به همین دلیل کسانی که دوست دارند نان یا بیسکویت خود را در چای و قهوه بزنند، آن را بیشتر میپسندند. برای لذت بیشتر، پیشنهاد میکنیم بیسکاتی را با قهوه مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکاتی خانگی خوشمزه عبارتند از:
بادام: 1 پیمانه
آرد: 1/2 پیمانه
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: 4 عدد
پودر شکر: 3/4 پیمانه
شکر قهوهای: 1/4 پیمانه
عصاره بادام: 1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی ذوبشده: 1 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
دستور تهیه بیسکاتی خانگی خوشمزه
ابتدا فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس بادامها را در ظرفی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا برشته شوند، سپس کنار بگذارید و بگذارید خنک شوند. بعد از خنک شدن، بادامها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر تخممرغ، شکر و عصاره بادام را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. سپس مواد خیسانده را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید، بعد بادامهای خرد شده را اضافه کنید.
دو عدد سینی فر آماده کنید و داخل آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و هرکدام را در سینیهای فر بگذارید. مطمئن شوید که خمیر کاملاً صاف و یکدست باشد. بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد تا طلایی شود.
بعد، هرکدام از خمیرها را به قطعات ضخیم 1.5 سانتیمتری برش بزنید و دوباره روی سینی بگذارید. سمت برش را به سمت بالا قرار دهید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا طلایی شوند. سپس بیسکاتیها را برعکس کنید و دوباره ۱۰ دقیقه بپزید تا سمت دیگر هم طلایی شود.
شکلات ذوب شده را در یک بشقاب بریزید و کف بیسکاتیها را در شکلات آغشته کنید. سپس آنها را روی توری قرار دهید تا شکلات سفت شود و بعد میل کنید. نوش جان!
اگر به دسرهای شکلاتی خیلی علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم علاوه بر بیسکاتی، به مقاله رسپی کیک شکلاتی هم سر بزنید و از این کیک خوشمزه نیز درست کنید.
دستور تهیه بیسکاتی پستهای
همانطور که اشاره کردیم، بیسکاتی یک شیرینی ایتالیایی بسیار معروف است که حالا در سراسر دنیا محبوب شده و با طعمها و رنگهای مختلف تهیه میشود و در جشن کریسمس استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه بیسکاتی پستهای عبارتند از:
روغن زیتون سبک: 1/4 پیمانه
شکر سفید: 3/4 پیمانه
عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
عصاره بادام: 1/2 قاشق چایخوری
تخممرغ: 2 عدد
آرد: 1 و 3/4 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
زغال اخته خشک: 1/2 پیمانه
مغز پسته: 1 و 1/2 پیمانه
مراحل تهیه بیسکاتی پستهای خانگی
ابتدا فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. اگر پستهای که استفاده میکنید، نمک دارد، در این مرحله نمک اضافه نکنید. در یک کاسه بزرگ روغن و
“““html
شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود. سپس عصاره وانیل و عصاره بادام را میزنید و باز هم هم میزنید.
حالا تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید. در یک کاسه دیگر آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید. سپس بتدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت زغال اخته و پسته را اضافه کنید و بار دیگر همه چیز را هم بزنید تا یکدست شود. در نهایت، کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب کنید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. برای راحتی کار، دستهایتان را با آب سرد خیس کنید تا بتوانید بهتر با خمیر کار کنید. هر قسمت خمیر را به طول ۳۰ سانت و عرض ۶ سانت پهن کنید و سپس آنها را داخل فر که از قبل گرم شده است به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید. پس از این مدت، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شوند.
حالا خمیر را به قطعاتی به اندازه ۷ تا ۸ سانت برش بزنید و دمای فر را تا ۱۳۵ درجه سانتیگراد یا ۲۷۵ درجه فارنهایت کاهش دهید. برشها را از قسمت پشت داخل سینی فر بگذارید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دوباره در فر بگذارید. سپس فر را خاموش کنید و بیسکاتیها را بگذارید تا خنک شوند و بعد میل کنید. این کوکی خوشمزه را میتوانید با انواع قهوه یا چای نوش جان کنید. زغال اختههای داخل این بیسکاتی با چای ترشی مانند چای آلبالو طعم عالیتری میدهند.
کلام آخر
بیسکاتی به راحتی درست میشود و میتوانید تا ۲ هفته آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید. حتی یک یا دو روز بعد از پخت نیز طعم بهتری پیدا میکند. این بیسکاتیها برای غوطهور شدن در قهوه یا چای عالی هستند و میتوانید بنا به ذائقه خود انواع مغز مثل بادام، پسته یا گردو را اضافه کنید. در این مقاله ما روش تهیه چند نوع بیسکاتی را آموزش دادیم. اگر سوال یا نظری دارید، خوشحال میشویم با ما در میان بگذارید.