بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بیسکوییت شکری ویژه کریسمس به شکل بابانوئل (مرحله به مرحله)

“`html

بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل

برای تهیه بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل، ابتدا باید بیسکوییت شکری درست کنید تا آن را تزیین نمایید. بیسکوییت شکری یا شوگر کوکیز نوعی کوکی شیرین و بی‌رنگ است که به راحتی قابل تزیین می‌باشد.

به همین خاطر این نوع بیسکوییت در جشن‌های مختلف استفاده می‌شود. یکی از جشن‌هایی که بیسکوییت‌های شکری تزیین شده در آن بسیار محبوب است، جشن کریسمس می‌باشد. در این جشن، بیسکوییت‌ها را به شکل نمادهای کریسمس تزیین می‌کنند.

بنابراین، در ادامه شما را با دستور تهیه بیسکوییت شکری بابانوئلی آشنا خواهیم کرد.

دستور تهیه بیسکوییت به شکل بابانوئل

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):

  • آرد 3.5 پیمانه (438 گرم)
  • کره 1 پیمانه (227 گرم)
  • شکر 1.5 پیمانه (300 گرم)
  • تخم مرغ 2 عدد
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

دستور تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):

برای درست کردن بیسکوییت شکری، ابتدا کره را در دمای اتاق نرم کنید، بعد با وانیل و شکر خوب مخلوط کنید. سپس، تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید. آنقدر هم بزنید که خمیر شکل بگیرد. اگر احساس کردید خمیر خیلی سفت شده، می‌توانید 1 یا 2 قاشق چای‌خوری شیر اضافه کنید.

مراقب باشید که شیر بیش از این مقدار نباشد، زیرا در این صورت خمیر شل می‌شود و بیسکوییت‌ها خوب نمی‌پزند. همچنین خمیر را زیاد ورز ندهید چون ممکن است بیسکوییت‌ها سفت شوند.

حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و آن را در کیسه فریزر یا زیپ‌لاک بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان، فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و خمیر را به ضخامت نیم سانت روی سطح آردپاشی شده پهن کنید.

با استفاده از قالب بابانوئل، خمیر را قالب بزنید و روی کاغذ روغنی بچینید. سپس سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیرها شل نشوند. بعد از آن، سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا دور بیسکوییت‌ها طلایی شود.

اجازه دهید بیسکوییت‌ها کاملا خنک شوند، سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. سپس نوبت به تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل می‌رسد.

کوکی بابانوئل

دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکوییت بابانوئل

تزیین بیسکوییت شکری به شکل بابانوئل با رویال آیسینگ انجام می‌شود. برای این کار نیازی به امکانات خاص نیست و می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه رویال آیسینگ:

  • سفیده تخم‌مرغ 2 عدد
  • پودر شکر 1 پیمانه
  • آبلیمو تازه یا کرم تارتار 1/8 قاشق چای‌خوری
  • وانیل 1/8 قاشق چای‌خوری
  • رنگ خوراکی به میزان لازم

دستور تهیه رویال آیسینگ:

برای تهیه رویال آیسینگ، ابتدا پودر شکر را الک کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ را خوب هم بزنید تا کف کند، بعد پودر شکر، وانیل و آبلیمو را به آرامی اضافه کنید و ادامه دهید تا مخلوط یکدست شود.

حال می‌توانید آیسینگ‌ها را رنگ کنید. آن‌ها را در لیوان‌های یکبار مصرف بریزید و کمی رنگ خوراکی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

توجه کنید که مقدار رنگ خوراکی باید کم باشد، وگرنه رنگ تیره می‌شود. آیسینگ خیلی زود خشک می‌شود.

“““html

پس باید در حین کار، روی ظرف را بپوشانید تا خشک نشود.

بیسکوییت بابانوئل

نحوه تزیین بیسکوییت بابانوئل برای کریسمس

چهار لیوان یکبار مصرف بردارید و مقداری رویال آیسینگ در هر کدام بریزید. آنها را به رنگ‌های قرمز، رنگ پوست (مخلوط کمی رنگ زرد و سبز)، مشکی و یکی را بدون رنگ بگذارید.

در این مرحله از تزیین بیسکوییت بابانوئل با استفاده از قیف قنادی، ابتدا قسمت مو، ریش و نوک کلاه بابانوئل را دورگیری کرده و بعد از خشک شدن، رنگ‌آمیزی کنید. 10 دقیقه صبر کنید تا خشک شود و سپس آن را رنگ‌آمیزی کنید.

وقتی خشک شد، با ماسوره شماره دو، بینی، چشم‌ها و ابروهای بابانوئل را بکشید. دوباره با آیسینگ سفید، سبیل بابانوئل را بکشید. سپس با ماسوره شماره 1.5، شروع به کشیدن مارپیچ‌هایی به عنوان موهای بابانوئل کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل