بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه بیورینگ بادمجان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه بیورینگ بادمجان

بیورینگ بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و خوش‌عطر است که تهیه‌اش بسیار راحت و سریع می‌باشد. شما می‌توانید این غذا را به عنوان یک پیش غذای شیک برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه بیورینگ بادمجان، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان متوسط ۵ تا ۶ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر کوچک ۲ حبه
گردو ۶ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
پولبیبر و پودر کاری به مقدار لازم
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
پودر موسیر به مقدار لازم

دستور تهیه بیورینگ بادمجان در منزل

برای تهیه بیورینگ بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و بشویید. سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و به مدت ۱ ساعت در مخلوط آب و نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از این مدت، بادمجان‌ها را آبکش کرده و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. بادمجان‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بعد از اینکه بادمجان‌ها طلایی رنگ شدند، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند.

نکته: اگر می‌خواهید روغن کمتری مصرف کنید، درب تابه را ببندید.

سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی برش بزنید و کنار بگذارید. پیاز را پوست کنده، بشویید و با رنده ریز خرد کنید. سیرها را هم پوست کنده و رنده کنید و کنار بگذارید.

سیب‌زمینی را پوست کرده و به شکل خلال‌های ریز برش دهید، سپس بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

بعد پیازها و سیرهای رنده شده را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه‌های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس نمک و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

وقتی رنگ زردچوبه در تابه پخش شد، بستگی به ذائقه‌تان مقدار پولبیبر و پودر کاری را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و به مرغ‌ها بچسبد. درب تابه را بگذارید تا مرغ‌ها بپزند.

گردوها را با چاقوی تیز ریز خرد کنید، جعفری‌ها را خرد کنید و بادمجان‌ها را نیز به صورت ریز خرد کنید. سپس در یک ظرف بادمجان‌های خرد شده، مقداری جعفری و گردو اضافه کرده و هم بزنید. سپس مرغ‌های پخته شده را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس ۲ قاشق سس مایونز و کمی پودر موسیر را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم سس به مواد اضافه شود.

نکته: می‌توانید ۲ قاشق ماست نیز به مخلوط اضافه کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس سیب زمینی‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها را روی یک توری بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

در نهایت مخلوط مواد را در یک ظرف مناسب بکشید و با سیب‌زمینی‌های سرخ شده، جعفری خرد شده و گردوهای خرد شده تزئین کرده و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده غذایی ساده و خوشایند سرو کنید.

منبع : در نهایت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل