“`html
طرز تهیه تارت ترهفرنگی خوشمزه با پنیر
برای مشاهده طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله تارت ترهفرنگی با ما باشید.
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
پنیر پارمسان : | به مقدار لازم |
کرفس خردشده: | ۲۰۰ گرم |
اسفناج تازه : | ۲۰۰ گرم |
ترهفرنگی : | ۴۰۰ گرم |
تخممرغ: | ۲ عدد |
شیر : | ۱/۴ پیمانه |
خامه : | ۲/۳ پیمانه |
نمک و فلفل: | به مقدار لازم |
مواد لازم برای خمیر تارت : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
آرد | ۲ پیمانه |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
کره سرد | ۲۰۰ گرم |
آب سرد | به مقدار لازم |
طرز تهیه تارت ترهفرنگی با پنیر در خانه
ابتدا آرد، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید. سپس کره سرد را از یخچال بیرون بیاورید و به تکههای کوچک خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. آرد و کره را خوب با هم ترکیب کنید تا اینکه تکههای کره کمی با آرد ترکیب شوند.
چند قاشق آب سرد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد کمی شبیه خرده نان شوند. خردههای خمیر را روی نایلون بریزید و با نوک انگشتان خود کمی مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت شود. خمیر آماده را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد و سفت شود. سپس، از آن برای تهیه تارت استفاده کنید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی بگذارید و با روغن چرب کنید. خمیر را در قالب با کمک یک وردنه باز کنید. لبههای خمیر را با یک چاقو تمیز کنید و با انگشتان خود کمی فرم دهید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد، سپس آن را از فر خارج کنید تا کمی خنک شود.
در یک تابه، اسفناجهای شسته شده را با کمی آب بپزید و کنار بگذارید. ترهفرنگیهای خرد شده و کرفسها را در تابهای با کمی روغن تفت دهید و به اسفناجها اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سبزیجات را در قالب روی نان تارت بریزید.
در یک کاسه تخممرغ، خامه و شیر را با هم خوب مخلوط کنید و روی مواد داخل تارت بریزید. روی این مواد را به خوبی با پنیر پارمسان بپوشانید. دما را به ۶۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود و روی تارت طلایی رنگ شود.
منبع : ساعد نیوز