بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه تارت میوه خوشمزه با ۶ روش اصلی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه تارت میوه به ساده‌ترین روش

تارت در مقایسه با کیک‌ها، نانش بدون پف است. در خمیر تارت از شکر استفاده می‌شود که برای شیرینی‌ها مناسب است و اگر شکر نداشته باشد، برای غذاها به کار می‌رود. با ما همراه باشید تا بیشتر بدانید.

دستور تهیه تارت / بهترین دستور برای تهیه انواع تارت ها

1 – تارت سیب و کدوحلوایی

مواد لازم :

مواد میانی

  • 1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • یک قاشق چای‌خوری دارچین
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • ¼ قاشق چای‌خوری پودر جوزهندی
  • ¼ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
  • ¼ قاشق چای‌خوری پودر میخک
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل
  • یک پیمانه پوره کدوحلوایی
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • ¼ پیمانه کشمش

خمیر پای

  • ¾ پیمانه آرد سفید
  • نصف پیمانه آرد گندم
  • 1.5 قاشق چای‌خوری شکر
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری دارچین
  • نصف پیمانه کره
  • نصف پیمانه آب یخ
  • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده

دستور تهیه :

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک کاسه متوسط، شکر قهوه‌ای، دارچین، نمک، جوزهندی، زنجبیل، میخک و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  3. ¼ پیمانه شکر قهوه‌ای، پوره کدوحلوایی و یک قاشق غذاخوری کره آب‌شده را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  4. سیب‌های خردشده و کشمش را با بقیه ادویه‌ها مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  5. در مخلوط‌کن، آرد، شکر، نمک، دارچین و تکه‌های کره را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند. به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
  6. خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید.
  7. مخلوط کدوحلوایی را در مرکز خمیر بریزید و حدود دو سانتی‌متر از لبه‌ها خالی بگذارید.
  8. سیب‌ها را روی خمیر بچینید تا سطح آن را بپوشانند. لبه‌های خمیر را به سمت داخل تا کنید.
  9. تخم‌مرغ هم‌زده را با قلم‌مو روی خمیر بمالید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.

2 – تارت هلو

مواد لازم :

  • 1.5 پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¾ قاشق چای‌خوری نمک
  • ¾ پیمانه + یک قاشق چای‌خوری کره
  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری شیر کامل
  • نصف قاشق چای‌خوری عصاره بادام
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 3 تا 5 عدد هلوی کوچک و رسیده

دستور تهیه :

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، 1.5 پیمانه آرد، نصف قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق چای‌خوری شکر را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با هم ترکیب کنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  2. خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیواره‌های قالب را بپوشاند. اضافات خمیر را از لبه‌های قالب برش دهید.
  3. در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چای‌خیری نمک و کره را با هم ترکیب کنید. با استفاده از انگشتان خود، کره سفت را در مخلوط آرد خوب ورز دهید.
  4. هلوهای پوست‌کنده و خردشده را از بیرون به داخل روی خمیر بچینید. مخلوط کره را روی آن‌ها بریزید و قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
  5. تارت را پس از خنک شدن با خامه فرم‌گرفته تزئین و سرو کنید.

“““html

3 – تارت لیمو

مواد لازم :

دستور تهیه :

  1. همه مواد (جز خمیر تارت) را در مخلوط کن بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید.
  2. خمیر تارت را در قالب بگذارید و لبه‌های اضافی را بزنید.
  3. مخلوط آماده شده را داخل خمیر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

4 – تارت موزی تاتین

مواد لازم :

دستور تهیه:

برای درست کردن موز:

  1. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را تکه‌تکه کنید و در سینی فر 20 در 30 سانتی‌متری بگذارید و با قاشق به کف سینی بمالید.
  2. سینی را روی حرارت کم بگذارید تا کره ذوب شود. وقتی ذوب شد، به آرامی شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  3. بگذارید 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. در همین حین، موزها را پوست کنده و از وسط نصف کنید و در سینی فر بخوابانید.
  4. سپس سینی را از روی گاز برداشته و دارچین را روی موزها بپاشید و مقداری از پوست پرتقال را رنده کنید.

دستور تهیه خمیر تارت:

  1. روی یک تخته چوبی را تمیز کرده و آرد بپاشید.
  2. خمیر شیرینی را روی آن گذاشته و با وردنه خوب پهن کنید تا به اندازه سینی فر شود.
  3. ضخامت خمیر باید نیم سانتی‌متر باشد. اگر نازک درست کنید، تارت زیبا نمی‌شود.
  4. خمیر را به آرامی روی موادی که در سینی است بگذارید و با دقت گوشه‌های آن را فرم دهید.
  5. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و سپس سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

برای سرو:

  1. وقتی تارت آماده شد، از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی سرد شود. سپس با چاقو گوشه‌های تارت را بلند کنید تا راحت‌تر بیرون بیاید.
  2. تارت تاتین را به شکل مستطیل برش بزنید و در ظرف سرو کنید.
  3. می‌توانید این تارت را با بستنی وانیلی یا پودر نارگیل یا خامه سرو کنید که بستگی به سلیقه‌تان دارد.

“““html

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه خمیر تارت ترد و عالی در خانه

دستور تهیه تارت سیب خوشمزه آلمانی

دستور تهیه تارت با کرم دو رنگ

5 – تارت خرما

مواد لازم خمیر :

مواد لازم برای داخل تارت:

دستور تهیه :

  1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد الک شده و کره سرد را در دستگاه غذاساز بریزید.
  2. تخم‌مرغ و آب یخ را اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان هم بزنید تا خمیر شود.
  3. خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
  4. یک سطح را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن با وردنه باز کنید و داخل قالب تارت 20 سانتی‌متری قرار دهید به‌طوری که کف و دیواره‌ها را بپوشاند.
  5. با چنگال سطح خمیر را سوراخ کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید.
  6. مواد آماده شده را روی تارت بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس تارت را از فر بیرون بیاورید و خرماهای نیمه شده را دور تارت بچینید و 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
  7. در حین پخت، تارت را از فر بیرون بیاورید و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بزنید. بعد از اینکه خنک شد، از قالب خارج کرده و سرو کنید.

دستور تهیه مواد میانی:

  1. کره و شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  2. سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید.
  3. بعد از اینکه همه چیز مخلوط شد، پودر بادام، آب و اسانس پرتقال و آرد را اضافه کنید تا کاملا یکدست شود.

6 – تارت شکلات و موز

مواد لازم :

مواد اصلی برای تارت شکلات:

دستور تهیه :

خمیر تارت:

  1. فر را روشن کرده و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  2. ابتدا کره، تخم‌‌مرغ، شکر، وانیل و نمک را در ظرف همزن بریزید و بگذارید آنقدر هم بخورد که یکدست و پفکی شود.
  3. آرد را الک کرده و کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و با دست هم بزنید و ورز دهید.
  4. خمیر را با وردنه صاف کرده و درون قالب تارت پهن کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید.
  5. “““html

  6. و پس از اتمام در می‌آوریم تا خنک شود.

دستور تهیه تارت شکلات:

  1. تخم‌مرغ‌ها را کاملاً بزنید تا یکدست شود. سپس به آرامی پودر کاسترد و شکر را به آن بیفزایید.
  2. شکلات‌ها را در یک ظرف استیل بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند. هنگامی که شکلات‌ها آب شدند، شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط را بعد از اینکه یک جوش زد از روی حرارت بردارید. بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
  3. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
  4. سپس مخلوط تخم‌مرغ، پودر کاسترد و شکر را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
  5. حالا خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود. سپس این مخلوط را روی خمیر تارت پخته شده بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مایع شکلاتی فرم بگیرد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل