“`html
دستور تهیه تارت میوه به سادهترین روش
تارت در مقایسه با کیکها، نانش بدون پف است. در خمیر تارت از شکر استفاده میشود که برای شیرینیها مناسب است و اگر شکر نداشته باشد، برای غذاها به کار میرود. با ما همراه باشید تا بیشتر بدانید.
دستور تهیه تارت / بهترین دستور برای تهیه انواع تارت ها
1 – تارت سیب و کدوحلوایی
مواد لازم :
مواد میانی
- 1/3 پیمانه شکر قهوهای
- یک قاشق چایخوری دارچین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
- ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک پیمانه پوره کدوحلوایی
- دو قاشق غذاخوری کره
- ¼ پیمانه کشمش
خمیر پای
- ¾ پیمانه آرد سفید
- نصف پیمانه آرد گندم
- 1.5 قاشق چایخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری دارچین
- نصف پیمانه کره
- نصف پیمانه آب یخ
- یک عدد تخممرغ همزده
دستور تهیه :
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
- در یک کاسه متوسط، شکر قهوهای، دارچین، نمک، جوزهندی، زنجبیل، میخک و وانیل را با هم مخلوط کنید.
- ¼ پیمانه شکر قهوهای، پوره کدوحلوایی و یک قاشق غذاخوری کره آبشده را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
- سیبهای خردشده و کشمش را با بقیه ادویهها مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در مخلوطکن، آرد، شکر، نمک، دارچین و تکههای کره را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند. به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
- خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید.
- مخلوط کدوحلوایی را در مرکز خمیر بریزید و حدود دو سانتیمتر از لبهها خالی بگذارید.
- سیبها را روی خمیر بچینید تا سطح آن را بپوشانند. لبههای خمیر را به سمت داخل تا کنید.
- تخممرغ همزده را با قلممو روی خمیر بمالید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.
2 – تارت هلو
مواد لازم :
- 1.5 پیمانه + دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- ¾ پیمانه + یک قاشق چایخوری کره
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری شیر کامل
- نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
- دو قاشق غذاخوری کره
- 3 تا 5 عدد هلوی کوچک و رسیده
دستور تهیه :
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط، 1.5 پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک دیگر، روغن، شیر و عصاره بادام را با هم ترکیب کنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- خمیر را درون قالب تارت قرار دهید. خمیر باید کف و دیوارههای قالب را بپوشاند. اضافات خمیر را از لبههای قالب برش دهید.
- در یک کاسه، ¾ پیمانه شکر، دو قاشق غذاخوری آرد کامل، ¼ قاشق چایخیری نمک و کره را با هم ترکیب کنید. با استفاده از انگشتان خود، کره سفت را در مخلوط آرد خوب ورز دهید.
- هلوهای پوستکنده و خردشده را از بیرون به داخل روی خمیر بچینید. مخلوط کره را روی آنها بریزید و قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
- تارت را پس از خنک شدن با خامه فرمگرفته تزئین و سرو کنید.
“““html
3 – تارت لیمو
مواد لازم :
- یک عدد لیموترش (بریدن به 8 قسمت)
- 1.5 پیمانه شکر
- یک قالب کره
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 4 تخم مرغ
- خمیر تارت
دستور تهیه :
- همه مواد (جز خمیر تارت) را در مخلوط کن بگذارید و خوب با هم مخلوط کنید.
- خمیر تارت را در قالب بگذارید و لبههای اضافی را بزنید.
- مخلوط آماده شده را داخل خمیر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.
4 – تارت موزی تاتین
مواد لازم :
- کره: 60 گرم
- شکر: 150 گرم
- خمیر شیرینی: 250 گرم
- موز: 4 عدد بزرگ
- دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
- بستنی وانیلی و مقداری پودر نارگیل: به دلخواه
- پرتقال: یک عدد
- آرد سفید: برای پاشیدن روی شیرینی
- خامه: به دلخواه
دستور تهیه:
برای درست کردن موز:
- فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را تکهتکه کنید و در سینی فر 20 در 30 سانتیمتری بگذارید و با قاشق به کف سینی بمالید.
- سینی را روی حرارت کم بگذارید تا کره ذوب شود. وقتی ذوب شد، به آرامی شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- بگذارید 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. در همین حین، موزها را پوست کنده و از وسط نصف کنید و در سینی فر بخوابانید.
- سپس سینی را از روی گاز برداشته و دارچین را روی موزها بپاشید و مقداری از پوست پرتقال را رنده کنید.
دستور تهیه خمیر تارت:
- روی یک تخته چوبی را تمیز کرده و آرد بپاشید.
- خمیر شیرینی را روی آن گذاشته و با وردنه خوب پهن کنید تا به اندازه سینی فر شود.
- ضخامت خمیر باید نیم سانتیمتر باشد. اگر نازک درست کنید، تارت زیبا نمیشود.
- خمیر را به آرامی روی موادی که در سینی است بگذارید و با دقت گوشههای آن را فرم دهید.
- با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و سپس سینی را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
برای سرو:
- وقتی تارت آماده شد، از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی سرد شود. سپس با چاقو گوشههای تارت را بلند کنید تا راحتتر بیرون بیاید.
- تارت تاتین را به شکل مستطیل برش بزنید و در ظرف سرو کنید.
- میتوانید این تارت را با بستنی وانیلی یا پودر نارگیل یا خامه سرو کنید که بستگی به سلیقهتان دارد.
“““html
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه خمیر تارت ترد و عالی در خانه
دستور تهیه تارت سیب خوشمزه آلمانی
دستور تهیه تارت با کرم دو رنگ
5 – تارت خرما
مواد لازم خمیر :
- آرد: 175 گرم
- کره سرد: 75 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- آب یخ: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای داخل تارت:
- کره نرم: 90 گرم
- شکر: 90 گرم
- تخممرغ زده شده: یک عدد
- بادام پودر شده: 90 گرم
- آرد: 40 گرم
- آب: یک قاشق سوپخوری
- اسانس پرتقال: یکچهارم قاشق چایخوری
- خرما نیمه شده و بدون هسته: 15 عدد درشت
- مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپخوری
دستور تهیه :
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد الک شده و کره سرد را در دستگاه غذاساز بریزید.
- تخممرغ و آب یخ را اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان هم بزنید تا خمیر شود.
- خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
- یک سطح را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن با وردنه باز کنید و داخل قالب تارت 20 سانتیمتری قرار دهید بهطوری که کف و دیوارهها را بپوشاند.
- با چنگال سطح خمیر را سوراخ کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید.
- مواد آماده شده را روی تارت بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس تارت را از فر بیرون بیاورید و خرماهای نیمه شده را دور تارت بچینید و 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
- در حین پخت، تارت را از فر بیرون بیاورید و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بزنید. بعد از اینکه خنک شد، از قالب خارج کرده و سرو کنید.
دستور تهیه مواد میانی:
- کره و شکر را با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- سپس تخممرغ را اضافه کنید.
- بعد از اینکه همه چیز مخلوط شد، پودر بادام، آب و اسانس پرتقال و آرد را اضافه کنید تا کاملا یکدست شود.
6 – تارت شکلات و موز
مواد لازم :
- خمیر مخصوص تارت
- کره: 400 گرم
- شکر: 170 گرم
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
- آرد: 550 گرم
- تخممرغ: یک عدد
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
مواد اصلی برای تارت شکلات:
- زرده تخممرغ: 4 عدد
- پودر کاستر: یک قاشق چایخوری
- شکر: 2 قاشق چایخوری
- شکلات تلخ و شیرین: 200 گرم
- خامه پرچرب: 300 میلیلیتر
- شیر: 250 میلیلیتر
دستور تهیه :
خمیر تارت:
- فر را روشن کرده و در دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- ابتدا کره، تخممرغ، شکر، وانیل و نمک را در ظرف همزن بریزید و بگذارید آنقدر هم بخورد که یکدست و پفکی شود.
- آرد را الک کرده و کمکم به مخلوط اضافه کنید و با دست هم بزنید و ورز دهید.
- خمیر را با وردنه صاف کرده و درون قالب تارت پهن کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید.
- و پس از اتمام در میآوریم تا خنک شود.
“““html
دستور تهیه تارت شکلات:
- تخممرغها را کاملاً بزنید تا یکدست شود. سپس به آرامی پودر کاسترد و شکر را به آن بیفزایید.
- شکلاتها را در یک ظرف استیل بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند. هنگامی که شکلاتها آب شدند، شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط را بعد از اینکه یک جوش زد از روی حرارت بردارید. بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
- خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
- سپس مخلوط تخممرغ، پودر کاسترد و شکر را به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
- حالا خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود. سپس این مخلوط را روی خمیر تارت پخته شده بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا مایع شکلاتی فرم بگیرد.