بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه تارت گوجه و ریحان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه تارت گوجه و ریحان

این پیش غذای خوشمزه از کشور ایتالیا است و با سادگی خود، طعمی لذیذ را ارائه می‌دهد. تارت به نوعی شیرینی فرانسوی گفته می‌شود که طعم و مزه‌اش به مواد تشکیل‌دهنده‌اش بستگی دارد. برخی تارت‌ها شیرین و بعضی دیگر ترش یا حتی شور هستند.

تارت‌های معروف عموماً از میوه و کاستارد تهیه می‌شوند. برای مثال، تارت توت فرنگی و ذغال اخته می‌تواند یک تارت میوه‌ای و ترش باشد. ماده اصلی همه تارت‌ها، خمیر است. تارت با کیک تفاوت دارد، زیرا خمیر تارت پف نمی‌کند.

تارت گوجه و ریحان بسیار خوش‌عطر و خوشمزه است. این غذای ساده می‌تواند به عنوان صبحانه، عصرانه، پیش غذا یا شام سبک سرو شود. برای تهیه این تارت می‌توانید از پنیر چدار یا ترکیبی از پنیر موزارلا و پارمزان استفاده کنید. خمیر تارت به راحتی تهیه می‌شود. برای درست کردن آن، باید کره یا روغن، آب، شکر، نمک و آرد را طبق دستورالعمل زیر با هم مخلوط کنید.

اگر به تهیه پیش غذا و غذاهای سبک علاقه دارید، حتماً به دستورهای دیگر مانند قارچ سوخاری پفکی، جامبو با مرغ، خاگینه ذرت و بورک گوشت که قبلاً در سایت غذالند قرار داده‌ایم، مراجعه کنید.

مواد لازم :

آرد سفید: 1 پیمانه
آرد گندم: 1 پیمانه
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
ریحان خشک‌شده: 1 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: 1/3 پیمانه
آب سرد: 1/3 پیمانه
پنیر چدار رنده‌شده: 1 پیمانه
برگ ریحان تازه: 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی: 4-6 عدد
نمک: به مقدار کافی
فلفل سیاه: به مقدار کافی

مراحل پخت :

گام 1: فر را روشن کرده و دما را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
گام 2: آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با هم مخلوط کنید.
گام 3: به این مواد آب سرد و روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید تا مایه‌ای شبیه خمیر درست شود. (اگر خمیر شکل نگرفت، با قاشق چای‌خوری کمی آب اضافه کنید تا خمیر به دست آید. این خمیر نباید خیس و چسبناک باشد.)
گام 4: مقداری آرد روی میز یا سینی بریزید.
گام 5: خمیر را روی آن گذاشته و با وردنه پهن کنید.
گام 6: اندازه خمیر بستگی به سایز قالب شما دارد. برای قالبی به قطر ۲۵ سانتی‌متر، بهتر است خمیر را به قطر ۳۰ سانتی‌متر تهیه کنید.
گام 7: قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بگذارید.
گام 8: لبه‌های خمیر را به دیواره قالب فشار دهید و اضافی‌های آن را ببرید.
گام 9: اگر بخشی از خمیر جدا شد، آن‌ها را با دست به هم بچسبانید.

گام 10: برای جلوگیری از پف کردن خمیر، با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید.
گام 11: خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
گام 12: پس از پخت، آن را خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
گام 13: پنیر چدار رنده شده را روی خمیر بریزید.
گام 14: گوجه‌های خرد شده یا ورق‌شده و برگ‌های تازه ریحان را روی آن قرار دهید.

گام 15: بنابر ذائقه‌تان روی مواد نمک و فلفل بپاشید.
گام 16: تارت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
گام 17: سپس آن را خارج کرده و ریحان‌ها را روی آن بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل