“`html
دستور تهیه ترشی خیار چمبر
در این مطلب ما شما را با نکات تهیه ترشی خیار چنبر آشنا میکنیم. با رضیم همراه باشید.
چگونه ترشی خیار چنبر درست کنیم
مواد لازم برای تهیه ترشی خیار چنبر
- خیار چنبر ۲ کیلوگرم
- سیر ۱۰ حبه
- فلفل سبز تند به مقدار دلخواه
- سبزی معطر خشک به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
- سرکه به مقدار دلخواه
روش تهیه ترشی خیار چنبر
- خیارها را به خوبی بشویید و با یک دستمال خشک کنید. سپس به سایز دلخواه حلقه کنید یا برش بزنید. نیازی به پوست کندن خیارها نیست.
- خیارهای حلقهشده را به همراه چند حبه سیر پوستکنده، فلفل سبز و ادویهجات و سبزی معطر داخل شیشه بریزید. سپس شیشه را با سرکه، ترجیحا سرکه سفید، پر کنید و درب آن را محکم ببندید. شیشه را به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار دهید.
- پس از گذشت ۲ هفته، ترشی خوشمزه شما آماده است. میتوانید از آن لذت ببرید.
سبزی مناسب برای ترشی خیار چنبر
من از سبزیهای معطر شمالی مانند خالواش، چوچاق و وارنگ بو به همراه نعنا خشک استفاده کردم.
شما میتوانید از هر سبزی معطری که دوست دارید استفاده کنید. همچنین میتوانید مقداری برگ کرفس هم به آن اضافه کنید.
نکات دیگر در تهیه ترشی خیار چنبر
- میتوانید به میزان مساوی یا نصف خیارها از هویج حلقه شده هم در این ترشی استفاده کنید.
- استفاده از فلفل سبز تند یا شیرین بسته به سلیقه شماست.
- از زردچوبه به مقدار یک قاشق چایخوری برای بهبود رنگ و طعم ترشی استفاده کنید.
- حتما دقت کنید که خیارها و سیر و فلفل کاملاً خشک باشند، زیرا اگر مرطوب باشند باعث کپک زدن ترشی میشوند.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوقالعاده
دستور تهیه ترشی لبنانی تند و ترش
دستور تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو
جمع آوری شده از مجله رضیم
مریم امینی