بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ترشی پالپ یا سلف لیمو (تفاله لیمو) ساده و با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html

ترشی تفاله لیمو

لیموترش بسیار مغذی است. در آن ویتامین C، کلسیم، آهن، فیبر و دیگر مواد مفید وجود دارد. خوشبختانه تفاله‌های لیمو هم سرشار از این مواد هستند و مقدار زیادی فیبر دارند.

مواد اصلی ترشی تفاله لیمو ترش

  • به مقدار لازم : سیاه دانه
  • به مقدار لازم : نمک، فلفل قرمز، زردچوبه
  • به مقدار لازم : سرکه سفید

دستور تهیه ترشی تفاله لیمو (پالپ یا سلف لیمو)

وقتی فصل تهیه آب لیمو است، بعد از گرفتن آب آن، اجازه بدهید برای بیست و چهار ساعت بماند. در این مدت، تفاله‌هایی روی آبلیمو جمع می‌شود. این تفاله‌ها را جمع کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.
سپس، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را به مقدار لازم اضافه کنید تا مخلوط به اندازه‌ای رقیق شود که پنجاه درصد از غلظت اولیه‌اش کمتر شود و بعد آن را در شیشه بریزید.
ترشی بعد از سه تا چهار روز آماده خواهد بود.

پس از باز کردن در شیشه، آن را در یخچال نگهداری کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل