“`html
دستور تهیه ترشی کنگر خانگی یک چاشنی خوشمزه و خوش طعم
اگر به درست کردن ترشیهای خانگی علاقه دارید، میتوانید در اینجا با روش تهیه ترشی کنگر خانگی آشنا شوید. درست کردن ترشی یک کار سرگرمکننده است و در اینجا یک دستور ساده برای آن آورده شده که میتوانید از آن استفاده کنید. در این متن، دستور تهیه ترشی کنگر را معرفی میکنیم.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
کنگر | یک کیلوگرم |
سرکه | ۴ لیوان |
هویج | ۴ عدد |
کرفس | چند شاخه |
ادویه سیاه دانه و گلپر | هر یک ۱ قاشق مرباخوری |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
سیر | چند حبه |
دستور تهیه ترشی کنگر در منزل
اول سیر را پوست کرده و خرد کنید. سپس کرفسها را شسته و خرد کنید. حالا نوبت کنگر است؛ آن را هم بشویید و به خوبی خرد کنید. کنگر و کرفسهای خرد شده را به همراه سرکه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی بپزد.
وقتی که کنگرها کمی نرم شدند، شعله را خاموش کنید. حالا کنگرها را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
در مرحله بعد سیرهای خرد شده و کرفسها را روی کنگرها بچینید و کمی ادویه به آن اضافه کنید. ادویهها، فلفل و نمک را خوب مخلوط کنید. برای رنگ بهتر ترشی، میتوانید مقداری زردچوبه هم اضافه کنید.
همه مواد را به خوبی مخلوط کرده و وقتی که ادویهها خوب با مواد ترکیب شدند، همه چیز را در شیشههای تمیز بریزید و روی آن را کمی سرکه بریزید. کمی آب جوش خنک شده هم روی ترشی بریزید تا سطح آن خوب پوشانده شود. در انتها طعم ترشی را بچشید و اگر ادویه کم است، کمی اضافه کنید.
حالا بگذارید مقدار اضافی هوا از شیشه خارج شود. بعد درب شیشه را بگذارید و آن را در یخچال نگهداری کنید. این ترشی را باید در یخچال نگه دارید. میتوانید با اضافه کردن هویجهای نگینی هم این ترشی را خوشمزهتر کنید.
نکات لازم برای تهیه ترشی کنگر
اگر میخواهید ترشی طعمی ملس داشته باشد یا سرکه کمتری داشته باشد، میتوانید از چند تکه نبات آب شده استفاده کنید.
استفاده از سیاه دانه و زیره نیز میتواند خاصیت سردی را از بین ببرد.
میتوانید این ترشی خوشمزه را با سبزیجات معطر هم خوشمزهتر کنید.
حتما از آب جوشیده و خنک شده استفاده کنید؛ این کار باعث میشود ترشی بهتر شود و کپک نزند.
بعد از هر بار استفاده، درب ترشی را محکم ببندید.
منبع : آرگا