بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه تصویری دستور تهیه کاپ کیک کدو حلوایی + روش تزیین (مرحله به مرحله)

“`html

کاپ کیک کدو حلوایی | دستور تهیه “کاپ کیک کدو حلوایی”

رضیم : کاپ کیک کدو حلوایی یا کاپ کیک کدو تنبل یکی از دسرهای خوشمزه‌ای است که می‌توانید در فصل پاییز درست کنید و با یک فنجان چای نوش جان کنید.

هالووین با کاپ کیک‌های کدو حلوایی حسابی فراموش‌نشدنی می‌شود. بیایید با هم دست به کار شویم و کاپ کیک‌های کدو حلوایی با شکلک‌های بامزه درست کنیم!

دستور تهیه کاپ کیک کدو حلوایی دسر خوشمزه پاییزی

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کدو حلوایی

  1. خمیر کیک شکلاتی به مقدار لازم (تهیه شده از آرد، آب، روغن نباتی، تخم مرغ و شکلات)
  2. کمی وانیل
  3. کمی خامه ساده
  4. کمی رنگ نارنجی خوراکی
  5. ۴ تکه یا ۱۸ سانتیمتر آبنبات پیچکی و سبز شیرین بیان
  6. یک چهارم پیمانه شکلات آب شده
  7. آب نبات‌های سفید (در صورت دلخواه)

دستور تهیه :

۱- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس روی سینی فر ۲۴ عدد قالب کاغذی مافین قرار دهید و در هر کدام مقداری خمیر کیک شکلاتی بریزید.

یادتان باشد خمیر را به طور مساوی بین قالب‌ها تقسیم کنید. حدود دو سوم قالب‌ها را با خمیر پر کنید و به مرحله بعدی بروید.

۲- سینی فر را به مدت ۱۴ تا ۱۹ دقیقه در فر قرار دهید تا کیک کاملاً پخته شود. برای اطمینان از پخت کیک می‌توانید از یک خلال دندان استفاده کنید.

پس از این مدت، کیک‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بمانند. سپس آن‌ها را از قالب جدا کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید تا کاملاً خنک شوند.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه کاپ کیک کدو تنبل

۳- در یک کاسه جداگانه وانیل و خامه ساده را با هم مخلوط کنید. سپس رنگ نارنجی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

حالا می‌توانید روی کاپ کیک‌ها را با این مخلوط نارنجی زیبا بپوشانید.

۴- حالا آبنبات‌های پیچکی را به ۲۴ تکه مساوی تقسیم کنید و هر تکه را در یک گوشه کاپ کیک قرار دهید.

۵- شکلات آب شده را در یک قیف یا نایلون تمیز بریزید و نوک آن را قیچی کنید. حالا می‌توانید شکلک‌های دلخواهتان را روی کاپ کیک‌ها بکشید و برای آن‌ها چشم‌هایی از آب نبات‌های سفید بگذارید.

۶- حالا کاپ کیک‌های بامزه آماده هستند. می‌توانید به راحتی آن‌ها را در دمای اتاق نگهداری کنید. نوش جانتان.

فوت و فن لازم برای تهیه کاپ کیک کدو تنبل

  • برای کشیدن شکلک‌ها روی کاپ کیک از قیف یا نایلونی با سر نازک استفاده کنید.
  • به جای آبنبات‌های شیرین بیان می‌توانید از چوب شور هم استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید کاپ کیک‌های رنگی داشته باشید، خامه را با رنگ‌های خوراکی مختلف مخلوط کنید و روی کاپ کیک‌ها را تزئین کنید.

بیشتر بخوانید : دستور تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و خاص

مواد مغذی موجود در کدوتنبل

کدو حلوایی دارای کالری کمی است (۲۰ کالری انرژی در ۱۰۰ گرم) و مصرف آن در غذا برای کسانی که می‌خواهند وزن خود را کنترل کنند، مناسب است.

همچنین
“““html

کدو حلوایی یک منبع عالی از پتاسیم است و برای کسانی که فشار خون دارند، مفید می‌باشد؛ اما افرادی که مشکلات کلیوی دارند، نباید از آن استفاده کنند. این سبزی همچنین آهن و منیزیم خوبی دارد.

کدو حلوایی غنی از بتاکاروتن است و رنگ نارنجی آن به خاطر همین ماده است. بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A است و به عنوان یک آنتی اکسیدان مهم عمل می‌کند، به طوری که بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد و آسیب‌های آن‌ها محافظت می‌کند.

این سبزی همچنین فیبر غذایی بالایی دارد؛ فیبر مواد غذایی می‌تواند در درمان بیماری‌های مختلفی از جمله چاقی، یبوست، افزایش چربی خون و دیابت کمک کند.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) پیشنهاد می‌کند هر فرد باید روزانه 30 گرم فیبر مصرف کند که می‌تواند از حبوبات، سبزیجات، انجیر، خرما، نان‌های سبوس دار و به ویژه کدو تأمین شود.

خواص فوق‌العاده کدو تنبل برای پیشگیری از سرماخوردگی

کدو تنبل سرشار از آنتی اکسیدان است. در کشور ما، دو نوع کدو تنبل وجود دارد: نوع اول گرد و کامل و نوع دوم باریک و نامتقارن. شاید ندانید، اما نوع دوم به خاطر داشتن بتاکاروتن بیشتری، چهار برابر بیشتر از نوع اول این ماده را داراست. همچنین، کدو حلوایی نوع دوم پتاسیم بالایی دارد و برای افرادی که فشار خون بالا دارند، مفید است.

ویتامین C موجود در کدو حلوایی نیز بیشتر از سایر کدوهاست، اما اگر آن را در حرارت بالا بپزید یا سرخ کنید، این ویتامین از بین می‌رود، مگر اینکه آن را با بخار بپزید، که در این صورت بخشی از ویتامین حفظ می‌شود.

این سبزی برای افرادی که سرماخوردگی و آنفلوآنزا دارند، به ویژه در فصل‌های سرد که این بیماری‌ها شایع‌تر هستند، بسیار مفید است. زیرا منبع خوبی از ویتامین C، E و بتاکاروتن است که هرکدام خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کنند.

مصرف روزانه کدو حلوایی به همه گروه‌های سنی توصیه می‌شود زیرا این سبزی می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان پروستات را در افراد بالای 60 سال به طور قابل توجهی کاهش دهد. این خاصیت به خاطر وجود کاروتنوئیدهای فراوان (مثل بتاکاروتن) در این سبزی است.


بیشتر بخوانید :

دسر کدو حلوایی : دستور تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

دستور تهیه دسر کدو حلوایی شکری مرحله به مرحله

دستور تهیه کتلت پرخاصیت کدو حلوایی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل