بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه تهیه حلوا با طعم و عطر زعفران در خانه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه حلوا مجلسی زعفرانی به همراه نکات مهم

حلوا دسر محبوب ایرانی‌هاست که انواع مختلفی دارد. حلوای هویج، حلوای زنجبیل، حلوای آرد برنج، حلوای کدو که دارای رنگ و عطر بی نظیری هستند. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه حلوا زعفرانی مجلسی خوش رنگ

حلوا یکی از دسرهای محبوب ایرانیه که تو مناسبت‌های مختلف سرو میشه. ما امروز براتون دستور حلوای زعفرانی رو آماده کردیم که تو این روزای سرد میتونه حسابی گرمتون کنه.

حلوای زعفرانی برای پذیرایی تو مجالس و مهمونی هاتون کاربرد بیشتری داره و میتونین با قالب­ها و تزیین های زیبا به جای قند و شیرینی از این دسر خوشمزه استفاده کنید. دستور تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی رو پایین براتون نوشتم.

مواد لازم جهت دستور تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی

  • آرد سفید گندم ۲ پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • شکر ۱ و نصف پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب نصف پیمانه
  • پودر هل به مقدار لازم

دستور تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی

  1. آرد رو داخل ظرف نسوز می­ریزم و روی حرارت کم تفت می­دیم. حواسمون باید باشه که آرد ته نگیره و مدام هم زده بشه تا رنگش کمی تغییر کنه و بوی خامی ازش گرفته بشه.
  2. هل و روغن رو به آرد اضافه می­کنیم و خوب تفت می­دیم تا رنگش تغییر پیدا کنه.
  3. نکته مهم برای خوب شدن حلوا اینه که باید آرد رو تا حدی سرخ کنیم که رنگش تغییر کنه و عطرش بلند بشه.
  4. تو این مرحله شهد حلوا رو آماده می­کنیم. آب و شکر رو مخلوط می­کنیم و روی حرارت ملایم قرار می­دیم تا ذرات شکر کاملا حل بشه و آخرش گلاب و زعفران سابیده شده رو بهش اضافه می­کنیم.
  5. اگه دوست داشتید که حلواتون روشن تر بشه می­تونید مقدار زعفران بیشتری بهش اضافه کنید.
  6. شهد آماده شده رو به آرد شده اضافه می­کنیم و خوب هم می­زنیم تا شهد کاملا جذب حلوا بشه و حلوا روغن بندازه.
  7. اگر مایه تون کمی شل بود، یکی دو دقیقه حلوا رو روی شعله با حرارت کم بذارید تا سفت بشه. دقت کنین که نباید زیاد طول بکشه چون شهدش ممکنه بسوزه.
  8. خب طبق دستور تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی، حلوای شما آماده سرو شدنه. شما میتونین از این دستور تهیه حلوا برای مدل­های مختلف حلوا با یکم تغییر تو مواد لازم استفاده کنین.حلوا رو داخل دیس بکشید و اون رو هرجوری که دوست دارید تزیین کنید و بعد از سرد شدن نوش جان کنین.

نکاتی که در هنگام پخت حلوا باید به آن توجه داشت!

  • بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد گندم، آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشند و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذی‌تری بدست خواهد آمد. نکته قابل توجه این است که این آرد‌ها نسبت به آرد سفید زمان بیشتری برای تفت‌دادن احتیاج دارند و رنگ آرد سفید به مراتب زیبا‌تر خواهد بود و دارای بافت لطیف‌تری می‌باشد. همچنین آرد برنج و آرد نخودچی هم در تهیه حلوا های مختلف استفاده می‌شوند.
  • برای تهیه حلوای روشن‌تر می‌توانید زمان تفت‌دادن آرد را کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.
  • برای اطمینان از گلوله نشدن حلوا، آرد را یک مرتبه قبل از تفت دادن آرد و یک مرتبه بعد از تفت دادن، الک کنید.
  • بهتر آن است که آرد را به تنهایی تفت دهید و سپس به آن روغن را اضافه کنید، در این صورت تغییر رنگ آرد محسوس‌تر است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که پس از افزودن روغن، آرد همچنان تفت داده می‌شود و زیاد تفت دادن آرد باعث تیره شدن رنگ حلوا می‌شود. برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا می‌بایست ابتدا یک قاشق از آرد را با کمی روغن مخلوط کنید. با این روش تشخیص رنگ حلوا آسان‌تر می‌شود. توصیه ستاره به شما این است که مدت زمان تفت دادن آرد را کاهش دهید و اگر تمایل به تیره‌تر شدن حلوا داشتید بعد از افزودن روغن حلوا را با روغن بیشتری تفت دهید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل