بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه تهیه خورش ماست دسر خوشمزه و شیک اصفهانی (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه خورش ماست و نکات آن

خورش ماست یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که اغلب در مهمانی‌ها و مراسم خاص سرو می‌شود. دسر خورش ماست طعمی لذیذ و مغذی دارد. با ما همراه شوید.

طرز تهیه خورش ماست مخصوص اصفهان

مواد لازم برای خورش ماست

  • ۲۰۰ گرم گوشت گردن گوسفند
  • نصف پیمانه شکر
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ پیمانه ماست پرچرب سون کاله
  • ۱ عدد زرده تخم‌مرغ
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌کرده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری گلاب
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری خلال بادام
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری مغز گردو
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه خورش ماست

  1. پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و آن را با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید تا گوشت بپزد.
  2. وقتی گوشت کاملاً نرم شد، آن را از استخوان جدا کرده و در ظرفی بکوبید.
  3. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.
  4. زرده تخم‌مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و در یک قابلمه بریزید.
  5. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست به جوش بیفتد. سپس گوشت کوبیده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  6. کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را اضافه کنید.
  7. بعد از چند دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را در ظرف سرو بریزید.
  8. بهتر است خورش را ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. این دسر به صورت سرد سرو می‌شود.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه آسان و خوشمزه خورش ماست اصفهان

خورش ماست

۵ غذای محلی اصفهان که در روزهای سرد زمستان خوشمزه‌اند

جمع‌آوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل