“`html
دستور تهیه تی تاپ خانگی سالم و خوشمزه تر از بازاری
رضیم : این تی تاپ خانگی بی نهایت خوشمزه و لذیذه. خانمهایی که فر ندارند میتوانند داخل ماهیتابه تفلون را چرب کرده و روی اجاق با حرارت خیلی کم درست کنند.
من خودم هر دو روش را امتحان کردم. عالی بود. امیدوارم خوشتون بیاد عزیزان. نوش جونتون.
آشنایی با دستور تهیه تی تاپ خانگی
1. دستور تهیه کیک تیتاب تابهای
مواد لازم :
- تخممرغ ۳ عدد
- آرد 1 لیوان
- شیر سهچهارم لیوان
- روغن مایع سهچهارم لیوان
- شکر سهچهارم لیوان
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سرپر
دستور تهیه تیتاب بدون فر
- ابتدا تخممرغ و شکر را با همزن به خوبی بزنید تا رنگ آن کرم شود و حجمش سه برابر گردد. سپس روغن و شیر را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید.
- بعد از آن، آرد و بکینگ پودر را که قبلاً الک کردهاید به موادتان اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
- نصف پیمانه از مایه سفید را جدا کنید و به باقی مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کرده و کمی هم بزنید.
- مایه قهوهای را داخل ماهیتابه دوطرفه بریزید و نصف پیمانه مایه سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کرده و داخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید تا بتوانید روی مایه قهوهای دالبری بزنید.
- سپس مایه سفید را به صورت دالبری روی مواد تیتاب بریزید.
- ماهیتابه را به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله پخشکن با حرارت کم بگذارید تا بپزد و در ادامه به مدت ۵ دقیقه نیز طرف دیگر را بپزید تا کمی برشته شود.
- بعد از اینکه کیک خنک شد، آن را به مستطیلهای یکدست برش دهید و بین آنها خامه بریزید.
2. دستور تهیه تیتاب خانگی در فر
مواد لازم :
- آرد ۳ پیمانه معادل ۴۸۰ گرم
- تخممرغ ۸ عدد
- روغن مایع ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۲ پیمانه معادل ۴۵۰ گرم
- بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- رنده پوست پرتقال ۲ قاشق مرباخوری
مواد میانی تیتاب:
- پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
- شکر نصف لیوان معادل ۱۱۰ گرم
دستور تهیه تیتاب با فر
- ابتدا تخممرغها را با شکر و رنده پوست پرتقال آنقدر هم بزنید تا کرم و کشدار شود. سپس روغن را اضافه کنید و مجدد هم بزنید، بعد شیر را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
- به آرامی مخلوط آرد و بکینگ پودر که قبلاً الک کردهاید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- مایه کیک را به سه ظرف مساوی تقسیم کنید. مواد میانی هم به دو قسمت تقسیم کنید.
- یک قسمت از مایه کیک را کف سینی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه بپزید تا کمی بپزد.
- سپس از فر خارج کرده و یک قسمت از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کنید و به مدت ۵ دقیقه در طبقه زیر فر قرار دهید.
- سپس سینی فر را خارج کرده و یک قسمت دیگر از مایه کیک را روی آن بریزید و مجدداً حرارت فر را به ۱۴۰ درجه برسانید و برای ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.
- این مراحل را برای قسمت دوم مواد میانی و سپس برای قسمت سوم مایه کیک هم انجام دهید.
- در انتها با خلال دندان یا چنگال، تست کنید. اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی تیتاب شما پخته است.
- اگر روی کیک طلایی شده بود که خوب است، اگر نه میتوانید چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.
“““html
از سینی کیک را از فر خارج کنید، کاغذ روغنی را از روی کیک بردارید و آن را برش دهید. اگر شکلات تختهای دارید، مقداری از آن را با دو قاشق روغن مایع ذوب کنید و داخل قیف بریزید. سپس به هر شکلی که دوست دارید روی کیک بکشید.
برای چند دقیقه آن را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و بعد نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید :
کیک نارنگی : ۴ روش برای تهیه کیک نارنگی خوشمزه
۱۱ گام برای تهیه کاپ کیک هلو با آرد ذرت + دستور تهیه تصویری
دستور تهیه کیک مخملی + سس پنیری مخصوص
کیک خرما | دستور تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان + خواص خرما
نکات طلایی برای تهیه تیتاب
- اگر دوست داشتید میتوانید به مایه کیک کاکائو اضافه کنید و روی آن با شکلات سفید بکشید یا برعکس، کیک سفید با نقشهای شکلاتی داشته باشید.
- دوستان عزیز، نگران مایه زیرین نباشید، چون ما ابتدا ۲۰ دقیقه و سپس حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، یعنی در مجموع حدود ۴۰ دقیقه از شعله پایین استفاده میکنیم.
- بنابراین مایه زیرین نمیسوزد، زیرا برای مواد میانی از مخلوط دارچین و شکر و کاکائو شعله بالا را روشن کردهایم و حدود ۱۰ دقیقه شعله پایین خاموش بوده است.
- بعد از ریختن مواد آخر، بعد از ۱۵ دقیقه چک کنید. از کنارههای قالب میتوانید وضعیت مایه زیر را ببینید و وقتی که مایع زیر طلایی شد، فر را خاموش کنید.
- برای طلایی شدن مواد رویی شعله بالا را روشن کرده و بر روی درجه کم قرار دهید تا نسوزد و خشک نشود.
- وقتی کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید و کیک را خارج کنید. اگر نیاز دیدید، زمانها را افزایش یا کاهش دهید و به تیتابتان توجه کنید.
- این کیک خوشمزه را میتوانید در ماهیتابه دو طرف هم تهیه کنید.