“`html
دستور تهیه پفیلا _ پاپ کورن طعم دار (ذرت بوداده)
با ورود مایکروفر، تهیه پاپ کورن روی اجاق گاز کمتر رایج شده است. اما پاپ کُرنی که در قابلمه درست میشود طعم بهتری دارد و همچنین تهیهاش سادهتر و لذت بخشتر است. بیایید با هم تجربه کنیم.
دستور تهیه پفیلا
مواد لازم برای پاپ کورن
- ذرت 80 گرم
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
ذرت بو داده با کلی خاصیت
ذرت یکی از غلاتی است که پر از نشاسته و ویتامینهای گروه B است. ذرت انواع مختلفی دارد که همه خوشمزهاند: کنسرو، تازه، کبابی، بخارپز و حتی آبپز. ذرت بوداده یا همان پاپ کورن یکی از معروفترین نوعهای آن است که هم راحت تهیه میشود و هم بسیار خوشمزه و مفید است. این خوراکی برای زمانی که هوس یک میانوعده سالم را دارید و وقت و حوصلهی آشپزی ندارید، بسیار مناسب است. ذرت بوداده به دلیل نشاسته زیاد، میتواند شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد. درست کردن پاپ کورن همچنین میتواند سرگرمی خوبی برای بچهها باشد، چون صدای ترکیدن ذرتها برای آنها هیجانانگیز است.
دستور تهیه پاپ کورن
- قابلمه مناسبی با درب را روی شعله قرار داده و مقداری روغن بریزید تا کف قابلمه را کاملاً بپوشاند. چند دانه ذرت نیز در روغن قرار دهید. وقتی ذرتها شروع به ترکیدن کردند، یعنی روغن به دمای مناسب رسیده است. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و به اندازهای ذرت بریزید که کف قابلمه را بپوشاند و ذرتها روی هم قرار نگیرند. حدود 20 ثانیه صبر کنید تا روغن و ذرتها به دمای یکسان برسند.
- قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید و درب را کمی کج بگذارید تا بخار اضافی خارج شود (این کار باعث میشود پاپ کورنها نرم نشوند). فراموش نکنید که قابلمه را مرتباً تکان دهید تا ذرتها نسوزند.
- وقتی دیگر صدای ترکیدن ذرتها را نشنیدید، پاپ کورن شما آماده است. قابلمه را از روی حرارت بردارید و چند دقیقه صبر کنید تا ذرتهای باز نشده هم باز شوند. حالا زمان آن است که مقداری نمک به پاپکورنها اضافه کنید و ظرف را خوب تکان دهید تا همه نمک بخورند. در انتها، پاپ کورنها را به ظرف مورد نظر خود منتقل کنید.
پاپ کورن سرکهای
برای تهیه پاپ کورن با طعم سرکه، بعد از آماده شدن پاپ کورنها مقداری سرکه، نمک و کره را مخلوط کرده و روی پاپ کورنها بریزید و چند دقیقه در فر گرم قرار دهید.
پاپ کورن گوجهای
برای تهیه این پاپ کورن به پودر گوجه خشک نیاز دارید. این پودر را میتوانید از عطاریها تهیه کنید یا به سادگی گوجهها را در فر خشک و پودر کنید، یا اینکه در ظرفی دربسته آنها را در هوای آزاد خشک کنید. بعد از آماده شدن پاپ کورنها، پودر گوجه را به آنها اضافه کنید و خوب تکان دهید.
پاپ کورن پنیری
این نوع پاپ کورن یکی از خوشمزهترین طعمهاست. بعد از آماده شدن پاپ کورنها، مقداری پنیر پارمزان یا چدار را رنده کنید و به همراه کمی پودر سیر یا موسیر روی آنها بریزید، خوب هم بزنید و سپس چند دقیقه در فر داغ قرار دهید.
ذرت بو داده عسلی
برای تهیه این نوع پاپ کورن، ابتدا …
“““html
برای درست کردن پاپ کورن کاراملی، ابتدا مقداری عسل، کره و شکر سفید یا قهوهای را روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس این شربت را روی پاپ کورنها بریزید و خوب هم بزنید. حالا پاپ کورنها را در یک سینی چرب قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر داغ بگذارید، هر ۱۵ دقیقه نیز آنها را هم بزنید تا رنگ عسلی بگیرند.
پاپ کورن فلفلی
پس از اینکه پاپ کورنها آماده شدند، کمی فلفل روی آنها بریزید و خوب و کامل هم بزنید. حالا پاپ کورنهای تند شما آمادهاند.
ذرت بوداده لیمویی
وقتی پاپ کورنها را آماده کردید، آبلیمو، نمک و کره را با هم مخلوط کنید و روی پاپ کورنها بریزید. سپس برای چند دقیقه آنها را در فر داغ قرار دهید.
گردآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی