“`html
دستور تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده
یکی از خوراکیهای خوشمزه و سنتی ما، تهدیگ سیبزمینی است که میتوان آن را به روشهای مختلفی درست کرد. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه یک نوع خاص از این تهدیگ، یعنی تهدیگ سیبزمینی رنده شده را به شما آموزش دهیم.
در این روش، به جای برش دادن سیبزمینیها به شکل ورق، آنها را با رنده متوسط رنده میکنیم و در کف قابلمه میریزیم. این کار باعث میشود که یک تهدیگ خوشمزه و یکنواخت داشته باشیم. برای یادگیری این روش با ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | به مقدار کافی |
دستور تهیه ته دیگ سیب زمینی در منزل
مرحله اول
برای درست کردن این تهدیگ خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را با رنده درشت رنده میکنیم و در یک کاسه آب سرد میگذاریم تا نشاسته آنها خارج شود.
مرحله دوم
بعد از ۱۰ دقیقه، سیبزمینی رنده شده را آبکشی میکنیم و روی یک دستمال میریزیم تا رطوبت آن گرفته شود. سپس مقداری نمک و زعفران دمکرده را در یک کاسه بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حالا سیبزمینی رنده شده را به مخلوط نمک و زعفران اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همهاش به زعفران آغشته شود. سپس در یک قابلمه مناسب، مقدار کمی روغن میریزیم.
مرحله چهارم
سیبزمینی رنده شده را به طور یکنواخت در کف قابلمه پخش میکنیم. با پشت یک قاشق آن را فشرده میکنیم تا بعد از پختن، ضخامت تهدیگ به طور یکسان باشد.
مرحله پنجم
پس از فشرده کردن سیبزمینی، برنج یا ماکارونی را که قبلا آبکش کردهایم، روی آن میریزیم و قابلمه را روی گاز میگذاریم تا غذا بپزد و تهدیگ طلایی شود. توجه کنید که شعله در ابتدا باید زیاد باشد.
مرحله ششم
صبر میکنیم تا بخار به خوبی در قابلمه جمع شود. سپس شعله را کم کرده و به مدت ۴۵ دقیقه منتظر میمانیم تا غذا دم بکشد. اگر به اندازه کافی روغن ریخته باشیم، تهدیگ به شکل یک تکه درمیآید.
امیدواریم از این غذا لذت ببرید!
منبع : رضیم