بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان غذای مجلسی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان

وقتی پای ته چین به میان می‌آید، همه به یاد یک غذای سنتی و خوشمزه می‌افتند. ته چین انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های گوناگونی درست می‌شود. اکثر ما ته چین مرغ را امتحان کرده‌ایم، اما می‌توان این غذا را به شکل‌های متفاوتی نیز تهیه کرد.

ترکیب مرغ و بادمجان با هم خیلی خوشمزه است و عطر زعفران می‌تواند خاص بودن آن را بیشتر کند. به همین دلیل ته چین مرغ و بادمجان هم طرفداران زیادی دارد.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به طور کامل به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذا را برای مهمانی‌های خود درست کنید و از آن لذت ببرید.

دستور تهیه ته چین مرغ و بادمجان

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان:

  • برنج ۴ پیمانه
  • مرغ ۵۰۰ گرم
  • ماست چکیده و ترش ½ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران ساییده و دم کرده ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • بادمجان ۳ عدد بزرگ
  • نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم

ته چین مرغ و بادمجان بدون فر

مراحل تهیه ته چین مرغ و بادمجان:

همان‌طور که می‌دانید بوی مرغ ممکن است برای برخی افراد خوشایند نباشد. بنابراین، یکی از اولین کارها برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان سرخ کردن مرغ‌هاست. در یک قابلمه مقداری روغن یا کره بریزید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید. شما می‌توانید در حین سرخ کردن یا قبل از آن مرغ را با ادویه‌های دلخواه مزه‌دار کنید.

وقتی مرغ‌ها کمی طلایی شدند، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و پیازهای خرد شده را به روغن یا کره اضافه کنید. بگذارید پیازها کمی سرخ شوند تا سبک و نرم شوند. وقتی پیازها طلایی شدند، نمک و ادویه‌ها را به آن‌ها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

حال رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و بگذارید با هم تفت بخورد تا طعم خامی آن از بین برود. سپس مرغ‌های سرخ شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

حالا ۵۰۰ میلی‌لیتر آب به مخلوط اضافه کنید و شعله را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ‌ها بپزند و آب غلیظ شود و حالت سس بگیرد.

در حین پخت مرغ، بادمجان‌ها را پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید. آن‌ها را در یک سینی قرار داده و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. بعد از ۲۰ دقیقه آن‌ها را فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

سپس بادمجان‌ها را در یک آبکش بریزید و بعد آن‌ها را سرخ کنید. در عین حال، چند لیوان آب در یک قابلمه به جوش بیاورید و برنج‌ها را داخل آن بریزید تا تقریبا نیم‌پز شوند. به این معنا که برنج‌ها باید کمی نرم شوند، اما هنوز هم حالت خامی داشته باشند تا ته چین شما بهتر شود و له نشود.

ته چین مرغ با بادمجان

در این مرحله از تهیه ته چین مرغ و بادمجان، در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و ماست چکیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید و همه مواد را مخلوط کنید.

نیمی از برنج نیم‌پز شده را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس یک قابلمه نسوز و ضخیم بردارید و کف و دیواره‌های آن را چرب کنید. حالا مخلوط زعفرانی را در قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا منسجم شود.

بعد مرغ‌های پخته شده را به صورت ریش‌ریش یا قطعه‌قطعه روی لایه زعفرانی پخش کنید و روی آن‌ها را با بادمجان‌های سرخ شده بپوشانید. در مرحله آخر، برنج‌های باقی‌مانده را که ساده هستند، روی این لایه‌ها بریزید و دوباره با قاشق فشار دهید.

حالا درب قابلمه را ببندید و روی حرارت نسبتاً بالا قرار دهید تا بخار کند. سپس حرارت را کم کنید و حدود یک ساعت و نیم آن را روی حرارت بگذارید تا آماده شود. سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و با خلال بادام، پسته و کمی زرشک تزیین کنید.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل