بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه تیمپانو لازانیا خوشمزه به روش ایتالیایی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای تیمپانو لازانیا

خمیر لازانیا: 2 بسته
گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
پنیر ریکوتا: 30 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر آویشن: به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
کره: 1/4 پیمانه
خامه: 1 پیمانه
سیر: 3 حبه
پنیر پارمزان: 1/5 پیمانه
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
ریحان: 110 گرم
روغن زیتون: نصف پیمانه
کالباس سالامی: 150 گرم

دستور تهیه لازانیای ایتالیایی

پاستا و لازانیا از غذاهای محبوب در هر سنی هستند. در بین این دو، لازانیا شکل‌های مختلف و خوشمزه‌ای دارد. به جز روش‌های معمول، می‌توان آن را به صورت‌های جالبی مثل مافین، رولی و کیکی درست کرد. یکی از غذاهای شیک و خوشمزه‌ای که می‌توان با لازانیا تهیه کرد، تیمپانو لازانیا است.

برای شروع، یک قابلمه را تا نصفه پر از آب می‌کنیم و روی گاز می‌گذاریم. کمی نمک و روغن مایع به آب اضافه می‌کنیم و ورق‌های لازانیا را در آب جوش می‌ریزیم تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش می‌کنیم.

سپس 1 عدد پیاز را شسته و خرد می‌کنیم و در یک تابه با روغن می‌پزیم تا طلایی شود. بعد 300 گرم گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نصف پیمانه آب به تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم گوشت آرام بپزد. وقتی آب به‌طور کامل بخار شد، نمک، فلفل و آویشن را به مقدار لازم اضافه کرده و 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

بعد از آن، یک قالب دایره‌ای شکل با عمق مناسب را چرب می‌کنیم. ورق‌های لازانیا را دور قالب می‌چینیم به طوری که کمی از لبه‌ قالب آویزان باشد.

در مرحله بعد، سس آلفردو را تهیه می‌کنیم. 1/4 پیمانه کره را در یک تابه می‌ریزیم و وقتی ذوب شد، 1 پیمانه خامه به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس 1 حبه سیر رنده کرده، به همراه 1 پیمانه پنیر پارمزان و جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل به سس اضافه می‌کنیم.

حالا سس آماده‌شده را روی ورق‌های لازانیا در قالب می‌ریزیم و یک لایه کالباس سالامی قرار می‌دهیم. دوباره سس آلفردو می‌ریزیم و همین کار را تکرار می‌کنیم تا سه لایه درست کنیم. سپس یک سس پستو می‌سازیم. 110 گرم ریحان را خرد کرده و 2 حبه سیر و 3 قاشق گردو خرد شده را اضافه می‌کنیم. بعد نصف پیمانه پنیر پارمزان و نصف پیمانه روغن زیتون با مقدار نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم.

حالا سس پستو را روی لازانیا می‌ریزیم و کمی پنیر اضافه می‌کنیم و یک لایه دیگر لازانیا می‌گذاریم. روی آن یک لایه پنیر ریخته و سپس از گوشت و پیاز آماده‌شده در مراحل قبل اضافه می‌کنیم و روی آن را با لازانیا می‌پوشانیم.

در لایه آخر، پنیر ریکوتا را ریخته و دوباره یک لایه لازانیا می‌گذاریم و لایه‌ها را با دست فشار می‌دهیم تا منسجم شوند. کمی سس آلفردو را با قلمو روی لازانیا می‌زنیم تا ورق‌ها به هم بچسبند. سپس لبه‌های آویزان لازانیا را به داخل قالب برمی‌گردانیم.

قالب را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا بپزد. وقتی لازانیا پخت، آن را در یک ظرف مناسب برمی‌گردانیم و سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل