“`html
دستور تهیه جار کیک شکلاتی برای ولنتاین و تولد
جار کیک یا همون کیک شیشهای تک نفره، یک ایده خوشمزه و شیک برای مهمانیها و لحظات دونفره است. این کیکها داخل شیشههای دربسته سرو میشن و میتونید با طعمهای مختلف درستشون کنید که به سلیقه هر کسی بخوره.
مواد لازم برای تهیه جار کیک
کیک شکلاتی: به مقدار لازم
شیرکاکائو: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته قنادی: به مقدار لازم
شیشه یا جار: به تعداد لازم
دستور تهیه جار کیک
برای درست کردن جار کیک، شما میتوانید از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید؛ من از کیک شکلاتی استفاده کردم. ابتدا کیک شکلاتی رو درست کرده و میگذاریم سرد بشه.
سپس کیک رو به اندازه کف جار برش میزنیم (اگر کیک در قالب بلند پختهاید، کیک را به لایههای مناسب برش بزنید).
حلقههای کیک رو داخل جار گذاشته و روی آنها را با شیرکاکائو مرطوب میکنیم (میتوانید از آبمیوه هم استفاده کنید).
برای تزیین میتوانید از خامه فرم گرفته یا باترکریم یا انواع کرمهای دیگه استفاده کنید، من از خامه قنادی بهره بردم.
خامه فرم داده شده رو داخل قیف ریخته و روی حلقههای کیک میزنیم و این کار رو تا انتهای ظرف ادامه میدهیم. لایه آخر بهتره خامه باشه و سپس روی آن را با انواع مغزها، میوهها و خردههای کیک تزیین میکنیم (در بین لایههای کیک، میتوانید گردو و میوه بگذارید؛ این سلیقهای و قابل حذف است).
جار کیک شکلاتی را به مدت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد سرو میکنیم.
سایر نکات برای تهیه جار کیک
جار به ظروف شیشهای گفته میشود که معمولاً استوانهای شکل و دارای دربهای فلزی هستند و برای تهیهی کیکهای زیبا و جشنها مثل ولنتاین و.. از این شیشهها استفاده میشود و میتوانید آنها را با روبانها و پارچههای زیبا تزیین کنید.
در تهیهی جار کیک، دست شما برای ترکیب طعمهای مختلف باز است.
در بعضی رسپیها کیک داخل جار پخته میشود، اما در این روش که آسانتر است، کیک جداگانه پخته میشود.