بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه حلوا سلیجه (حلوی محلی مردم دلیجان) (مرحله به مرحله)

دستور تهیه حلوا سلیجه


مواد لازم:

  1. شیره انگور: یک کیلو
  2. شکر: 250 گرم
  3. آرد: به مقدار لازم
  4. کنجد سفید: 250 گرم
  5. گردو خرد شده: 500 گرم
  6. شاهدانه: 250 گرم
  7. آب: به مقدار لازم
  8. دارچین: یک قاشق غذا خوری

دستور تهیه حلوای مقوی دلیجانی

  • ابتدا شیره انگور و آب شکر را کمی روی حرارت می‌گذاریم تا حباب بزند.
  • بعد از آن کنجد، گردو، دارچین، شاهدانه و آرد را کمی سرخ می‌کنیم.
  • سپس این مواد را به آرامی به شیره انگور اضافه می‌کنیم.
  • به‌طور مداوم هم می‌زنیم تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود.
  • وقتی که مواد به قوام خمیر نانوایی رسید، آن را روی پارچه یا سینی بزرگی می‌ریزیم و خوب ورز می‌دهیم.
  • در نهایت آن را رول کرده و با چاقو برش می‌زنیم.

تهیه شده توسط : مجله اینترنتی رضیم

آرزو عسگری

بیشتر بخوانید::

دستور تهیه حلوا رولتی خرما

دستور تهیه حلوا با طعم و عطر زعفران در خانه

دستور تهیه حلوا سیاه (حلوای سیاه اردبیلی)

دستور تهیه حلوا عربی + تصویر

حلوا ارده و انرژی‌های بینظیرش

راز پخت یک حلوا خوشمزه

دستور تهیه و پخت حلوا با کدوی حلوایی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل