بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه حلوا سیاه (حلوای سیاه اردبیلی) (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه حلوای سیاه (ویژه ی اردبیل)

حلوا سیاه یا “قره حلوا” یک دسر خوشمزه و پرخاصیت است که به عنوان سوغاتی اردبیل شناخته می‌شود. این حلوا با ترکیب مواد غذایی مفید و با روش سنتی تهیه می‌شود و قدمت آن به بیش از یک قرن می‌رسد. این دسر همچنان طرز تهیه و طعم خود را حفظ کرده و ارزش غذایی بالایی دارد.

با ما همراه شوید.

دستور تهیه حلوای سیاه (حلوای سیاه اردبیل)

دستور تهیه شیره حلوای سیاه

  • برای درست کردن شیره حلوا، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و در یک قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا ۵ دقیقه بجوشد. سپس روغن را در قابلمه‌ای جداگانه گرم کنید.
  • آرد را دو بار الک کرده و در ظرفی بریزید. با حرارت کم شروع به تفت دادن آن کنید.
  • آرد را به قدری تفت دهید که رنگش کرم شود. مراقب باشید که آرد نسوزد (با قاشق مرتب هم بزنید).
  • وقتی رنگ آرد کرم شد، روغن داغ را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا آرد سرخ و رنگش طلایی شود.
  • حرارت را کم کرده و شیره داغ (مخلوط آب و شکر که از قبل آماده کرده‌اید) را اضافه کنید.
  • همه مواد را خوب مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کرده و هم بزنید تا حلوا خوش رنگ و خوشبو شود.
  • سپس حلوا را داغ در ظرف بریزید و با پسته، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

نکته‌های آخر برای تهیه حلوا سیاه

  • بهترین نوع آرد برای حلوا، آرد نان و به ویژه آرد سنگک است. می‌توانید این دسر خوشمزه را با نان شیرینی میکادو (نان بستنی) هم سرو کنید.
  • برای سرو، حلوا را روی یک لایه نان داغ بریزید و به خوبی پخش کنید. سپس یک لایه نان دیگر روی آن قرار دهید و بعد از خنک شدن به شکل شیرینی برش بزنید.
  • اگر در هنگام درست کردن حلوا گلوله‌های کوچکی در مخلوط آرد و روغن دیدید، با رد کردن آرد از یک صافی بزرگ این مشکل حل می‌شود.
  • می‌توانید قبل از اینکه آرد را به روغن بیفزایید، یک بار آن را الک کنید تا از این مشکل جلوگیری شود.
  • برای این که رنگ حلوا بیشتر شود، می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن آرد به روغن بریزید؛ طعم کاکائو در حلوا معلوم نمی‌شود!

جمع آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل