“`html
دستور تهیه خالی خمس گیلانی
خالی خمس یک دسر گیلانی است که با آلوچه سبز تهیه میشود. این دسر طعمی ملس و خوشمزه دارد و میتواند به عنوان میانوعده هم استفاده شود. خالی خمس طرفداران زیادی دارد و به ویژه بچهها از آن خیلی خوششان میآید.
اگر شما هم میخواهید یک دسر جدید و خوشمزه درست کنید، حتماً خالی خمس را امتحان کنید. پس این مطلب را از دست ندهید و تا انتها با ما همراه باشید.
دستور تهیه دسر خالی خمس
مواد لازم برای تهیه خالی خمس:
- گوجه سبز یا آلوچه ۵۰۰ گرم
- شکر ۵ قاشق غذاخوری
- نمک سبز یا دلال ۱ قاشق غذاخوری
- آب به مقدار لازم
مراحل تهیه خالی خمس:
برای درست کردن این دسر گیلانی خوشمزه، اول آلوچهها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. اکنون قابلمه را با آب پر کنید به اندازهای که آلوچهها را بپوشاند و سپس شکر را اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا شکر کمی در آب حل شود. بعد قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. این مخلوط باید به قدری بجوشد که غلیظ شود و آلوچهها تغییر شکل بدهند.
وقتی مخلوط به اندازه کافی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس نمک سبز یا دلال را اضافه کنید و نوش جان کنید.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی