بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه خرش حلوا با عطر و طعم خاص و لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه خرش حلوای سنتی گیلان

خرش حلوا یکی از خوشمزه‌ترین حلواهای سنتی شمال کشور ما است که با سبزی خرش تهیه می‌شود. برای یادگیری روش کامل تهیه این حلوا با ما همراه باشید.

مواد لازم خرش حلوا

آرد گندم ۳ پیمانه
آرد برنج ۱ پیمانه
پودر قند ۲ پیمانه
روغن جامد ۳۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق غذاخوری
سبزی معطر و محلی خرش ۲ پیمانه
مغز گردو ۱۵۰ گرم

دستور تهیه خرش حلوا

برای درست کردن خرش حلوا، اول سبزی خرش را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس سبزی را به صورت ریز خرد کنید و در یک تابه مناسب بریزید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۵۰ گرم از کره را به آن اضافه کنید. سبزی را تفت دهید تا آب آن به‌طور کامل تبخیر شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله، آرد گندم را الک کنید و در یک تابه مناسب بریزید. همچنین تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ آرد نخودچی نزدیک شود.

حالا آرد برنج را نیز الک کنید و در یک تابه جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن نیز گرفته شود. دقت داشته باشید که آرد برنج سریع می‌سوزد.
سپس آرد برنج را به همراه آرد گندم، پودر قند و پودر هل الک کنید و در یک کاسه مناسب ۳ بار الک کنید تا کاملا مخلوط شوند. حالا وسط مواد خشک را گود کرده و گلاب را در آن بریزید.

در این مرحله، کره و روغن جامد را روی بخار کتری بنماری کنید تا ذوب شوند، سپس آنها را به مواد خشک اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا حلوا نرم و لطیفی به دست آید.
حالا حلوا را در یک سینی مناسب پخش کنید و سبزی تفت داده شده و مغز گردو نیم‌کوب شده را به صورت یکنواخت روی آن بریزید. با کمک گوشت‌کوب یا شیء سنگین روی حلوا بکشید تا سبزی به حلوا بچسبد.
در پایان، اجازه دهید حلوا به مدت ۱ ساعت در جای خشک و خنک بماند تا کاملا سفت شود. پس از این زمان، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف دلخواه بچینید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل