“`html
پیتزا ایتالیایی
پیتزا اصیل ایتالیایی یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از افراد است. پیتزا در واقع از ایتالیا به سایر کشورها معرفی شده است. در اینجا میخواهیم روش تهیه خمیر و پیتزا به سبک سنتی ایتالیا را به شما آموزش دهیم و امیدواریم که از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.
در مورد آرد: در ایتالیا برای تهیه این نوع پیتزا از آرد مخصوصی به نام “۰۰” یا “doppio zero” استفاده میشود که بسیار نرم و خالص است. اگر به این آرد دسترسی ندارید یا تهیهاش برای شما دشوار است، میتوانید از آرد چندمنظوره استفاده کنید.
دستور تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی
پیتزای ایتالیایی دارای نانی نازک و دوری برشته و تپل است. لازم به یادآوری است که انواع بسیار زیادی از پیتزاها میتوانند با این خمیر درست شوند، ولی نکته مهم این است که پیتزای ایتالیایی باید روی سنگ پیتزا و در دمای مناسب در فر مخصوص پخته شود.
اگر در خانه این امکان وجود ندارد، میتوانید با استفاده از انواع سسهای ایتالیایی و مواد مختلف روی خمیر، طعم پیتزای ایتالیایی را تجربه کنید.
معمولاً پیتزاهای ایتالیایی بهویژه گیاهی هستند و در تهیه خمیر از روغن زیتون استفاده میشود که طعم بسیار خوبی را با سبزیجات ایجاد میکند.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی:
- آرد چند منظوره: حدود ۲ پیمانه
- مخمر: ۱ قاشق چای خوری
- شکر: ۱ قاشق چای خوری
- نمک: ۲/۳ قاشق چای خوری
- روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
- آب ولرم: ۳/۴ پیمانه
نحوه تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی:
ابتدا مخمر و آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید با درپوش بماند تا پف کند. مخمر فوری نیازی به این استراحت ندارد.
سپس روغن و نصف آرد و نمک را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید. کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر حالت بگیرد. سپس روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را برای حدود پنج دقیقه ورز دهید.
در پایان، خمیر را در یک ظرف که با کمی روغن زیتون چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا استراحت کند.
“““html
تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود.
سپس خمیر را به دو بخش تقسیم کنید. بهتر است با این خمیر دو عدد پیتزا درست کنید.
خمیر را روی یک سطح صاف که کمی آرد روی آن پاشیدهاید، با دست نازک کنید. باید دقت کنید که خمیر پاره نشود، ولی لبهها را کمی ضخیمتر بگذارید. بعد از آن خمیر را به سینی منتقل کنید که یا کاغذ انداختهاید یا کمی چرب و آردپاشی شده است.
لازم به ذکر است که در پیتزای ایتالیایی، خمیر باید روی سنگهای مخصوص پیتزا با حرارت بالا پخته شود، اما ما در اینجا با همین روش در سینی درست میکنیم.
خمیر ما آماده است و حالا میتوانید هر موادی که دوست دارید روی آن قرار دهید. در پیتزاهای ایتالیایی معمولاً از گوشت چرخکرده کمتر استفاده میشود، ولی در اینجا طرز تهیه پیتزای ایتالیایی با گوشت چرخکرده را توضیح میدهیم.
دستور تهیه پیتزا ایتالیایی
در ابتدا روی خمیر سس مارینارا میزنیم. سپس گوشت چرخکرده که قبلاً تفت دادهایم و با ادویهها مزهدار کردهایم را بهطور یکنواخت روی خمیر پخش میکنیم.
پس از آن، پنیر موزارلا رنده شده و تکههای بیکن گوساله و قارچهای اسلایس شده را روی آن میگذاریم. حالا پیتزا را در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده، قرار میدهیم.
پیتزا معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آماده میشود. در نهایت روی آن کمی آویشن پاشیده و چند برگ ریحان قرار میدهیم.
نوش جان!
ویدیو دستور تهیه پیتزا خانگی: تهیه پیتزا مارگاریتا
دستور تهیه کامل پیتزا مارگاریتا خوشمزه و خانگی
دستور تهیه کانلونی ایتالیایی
۲ روش ساده و محبوب برای تهیه پیتزا هاوایی