بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه خورش آلو گشنیز سریع و آسان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه خورش آلو گشنیز سریع و آسان

اسم آلو در عنوان این غذا به این دلیل است که وقتی مردم سیب‌زمینی را از هندوستان به ایران آوردند، به آن آلو زمینی می‌گفتند. این اسم در طول زمان به سیب‌زمینی تغییر پیدا کرد.

با دانستن این تاریخچه، متوجه می‌شوید که پخت خورش آلو گشنیز ریشه‌ای قدیمی دارد و یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. حتماً باید یک بار این غذا را امتحان کنید، چون طعم خوشمزه‌اش را همیشه به یاد خواهید داشت.

برای تهیه این خورش، مواد اولیه بسیار راحت و در دسترس هستند. مردم خوزستان معمولاً غذاهای تند می‌پسندند و این غذا هم از این قاعده مستثنی نیست. اما شما می‌توانید به دلخواه خود تندی آن را کم یا زیاد کنید. اگر دوست دارید مانند مردم جنوب آن را میل کنید، بهتر است آن را با تندی سرو کنید، اما نگران نباشید، این غذا به اندازه غذاهای هندی تند نیست.

مواد اولیه این خورش بسیار مفید و سالم هستند. به ویژه سیر که خواص زیادی دارد و می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند. به همین دلیل نباید به خاطر بویش، این ماده را از غذا حذف کنید. اصل غذا به خاطر ادویه‌هایش است، پس بهتر است مواد را کم یا زیاد نکنید. خورش‌های دیگری مانند فسنجان، خورش آلو و قیمه هم از غذاهای سنتی ایرانی هستند.

مواد لازم :

روغن : یک فنجان
پیاز بزرگ (خرد شده) : یک عدد
سیر (له شده) : 4 حبه
ادویه خورشی : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
گوشت راسته گوسفند (تکه شده) : 500 گرم
لیمو عمانی : 4 عدد
گشنیز (ساطوری شده) : یک کیلوگرم
گرد لیمو عمانی : یک قاشق سوپ‌خوری
سیب‌زمینی (خرد شده) : 3 عدد
نمک : یک و نیم قاشق چایخوری
زعفران (حل شده) : یک قاشق سوپ‌خوری

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا پیاز را سرخ کنید.

گام 2: سپس سیر، گوشت و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید.

گام 3: ۳ فنجان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

گام 4: گشنیز را مانند سبزی‌های دیگر سرخ کرده و به خورش اضافه کنید.

گام 5: لیمو عمانی‌ها، گشنیز و سیب‌زمینی‌ها را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه بپزد.

گام 6: در پایان نمک، فلفل و زعفران را به خورش اضافه کنید و بعد از چند جوش غذا آماده سرو است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل