“`html
دستور تهیه خورش گلابی خوشمزه به روش مجلسی
خورش گلابی یکی از انواع خورشهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله خورش گلابی با ما همراه باشید.
مواد لازم : | مقدار لازم : |
---|---|
گلابی | ۸ عدد |
سینه مرغ یا گوشت قرمز | ۴ تکه |
زعفران دمکرده | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور تهیه خورش گلابی مرحله به مرحله
مرحله اول
برای تهیه خورش گلابی خوشمزه، در ابتدا ۴ عدد گلابی را خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس گلابیها را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ کنید.
مرحله دوم
در حین سرخ کردن گلابیها، مقداری نمک، آب لیمو و نصف زعفران دمکرده را اضافه کنید. وقتی گلابیها کاملاً سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.
مرحله سوم
حالا تکههای گوشت مرغ را با کمی روغن در تابه بریزید. سپس بقیه زعفران دمکرده به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشتها کاملاً سرخ شوند.
مرحله چهارم
وقتی تکههای مرغ سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید. در این مرحله، پیازها را ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه بریزید. سپس خوب تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
مرحله پنجم
حال، رب گوجهفرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب کاملاً سرخ شود. سپس یک لیوان آب به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله ششم
حالا تکههای گوشت مرغ و گلابی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید خورش خوب بجوشد. در انتها خورش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با برنج میل کنید.
منبع : رضیم