“`html
طرز تهیه ترشی یونانی در منزل
ترشی یونانی یکی از خوشمزهترین و شیکترین ترشیهاست که به سادگی میتوانید آن را درست کنید. این ترشی با استفاده از سبزیجات و ادویهجات متفاوت، طعمی خاص و متفاوت نسبت به سایر ترشیها دارد. مقدار سبزیجات را میتوانید بسته به سلیقه خود کم و زیاد کنید، اما بهتر است زیتون را بیشتر استفاده کنید. به همین دلیل به این ترشی، «ترشی یونانی» گفته میشود، زیرا یونان اولین کشوری بود که زیتون را کشت. برای تهیه این ترشی، باید از روغن زیتون با کیفیت و خوشطعم استفاده کنید تا طعم نهایی دلچسب باشد. اگر دنبال یک ترشی خاص و خوشمزه هستید، ترشی یونانی را انتخاب کنید.
مواد لازم برای ترشی یونانی
- کنسرو ذرت: ۲ قوطی
- فلفل دلمهای رنگی: ۳ عدد
- هویج: ۲ عدد
- قارچ دکمهای: ۵۰۰ گرم
- کنسرو بلال کوچک: ۲ قوطی
- زیتون بدون هسته: ۳۰۰ گرم
- روغن زیتون: ۱ لیوان
- سرکه: ۲ لیوان
- پودر کاری و گلپر: به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور تهیه ترشی یونانی
مرحله اول
برای درست کردن ترشی، ابتدا فلفل دلمهای را شسته و روی دستمال میگذاریم تا آبش برود. بعد، آن را به شکل مکعبهای کوچک خرد میکنیم.
مرحله دوم
هویج را شسته، روی دستمال قرار میدهیم تا آبش برود. سپس پوستش را کنده و به صورت کوچک خرد میکنیم.
مرحله سوم
هسته زیتونهای سبز و سیاه را درآورده و آنها را به صورت حلقهای خرد میکنیم. قارچها را هم تمیز کرده، شسته و سپس روی دستمال قرار میدهیم تا آبش برود.
مرحله چهارم
قارچها را به صورت ورقهای خرد کرده و در یک قابلمه آب، کمی نمک و آب لیمو میریزیم. سپس روی حرارت میگذاریم و قارچها را به قابلمه اضافه میکنیم. اجازه میدهیم قارچها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشند تا نرم شوند.
مرحله پنجم
بعد از نرم شدن، قارچها را آبکش کرده و روی دستمال میگذاریم تا آبشان برود. سپس یک کاسه بزرگ و مناسب انتخاب کرده و مطمئن میشویم که خیس نیست.
مرحله ششم
حالا هویج، فلفل دلمهای، قارچ، کنسرو ذرت، کنسرو بلال کوچک و زیتون حلقهای را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس پودر کاری، گلپر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
همه مواد را خوب مخلوط کرده تا ادویهها به تمام قسمتها برسد. سپس سرکه را اضافه کرده و دوباره همه چیز را به خوبی ترکیب میکنیم.
مرحله هشتم
در نهایت یک ظرف شیشهای مناسب انتخاب کرده و با دستمال خشک کنیم. سپس مخلوط ترشی را درون شیشه ریخته و درب آن را محکم میبندیم. حالا باید به مدت ۲ تا ۳ هفته در جای خشک و خنک نگهداریم تا ترشی به خوبی جا بیفتد. نوش جان!