بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دستور تهیه خورش باقالا ( باقالا قاتق) غذای سنتی شمالی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه خورشت باقلا قاتق مرحله به مرحله

این خورشت به نام های دیگه ای مثل باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن هم معروفه. باقلا قاتق با یه نوع باقالی مخصوص به نام پاچ باقالا (لوبیا رشتی، لوبیا کشاورزی) تهیه میشه که مخصوصه شمال کشوره. برای تهیه این خورش با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه خورش باقلا (باقالی) سبز

باقلا قاتق چیست؟

خورش باقلا قاتق (به انگلیسی baghali ghatogh) که به نام های باقلا خورشت یا خورش گل در چمن هم شناخته می‌شود، یکی از خورش‌های معروف و خوشمزه‌ی گیلانی است که بیشتر با کته سرو می‌شود.

باقالی قاتق را با استفاده از لوبیا کشاورزی گیلان که پاچ باقلا و لوبیا رشتی هم نامیده می‌شود (نوعی لوبیا شبیه لوبیا چیتی) و همچنین باقلا سبز تهیه می‌کنند. ما در این مقاله از سایت رضیم دستور تهیه درست کردن باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی و باقالا قاتق با باقالی سبز تازه را برای شما ارائه کرده‌ایم.

دستور تهیه خورش باقلا قاتق

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی

  • لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلا – 2 لیوان
  • شوید خشک – 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ – 2 عدد
  • سیر تازه – 4 حبه
  • روغن آفتابگردان – به مقدار دلخواه

دستور تهیه باقلا قاتق رشتی

  1. لوبیا کشاورزی رشتی را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کنید و دو بار آب آن را عوض کنید، پوست لوبیاها را بگیرید و آنها را به دو نیم تقسیم کنید.
  2. سیر تازه را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. سپس لوبیاها را اضافه کنید و تفت دهید تا نیم‌پز شوند. بعد شوید خشک را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. حدود 2 تا 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. بگذارید 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. پس از پختن لوبیاها، دو عدد تخم‌مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم‌مرغ‌ها بپزند و خورشت روغن بیفتد.
  4. خورش باقلا قاتق شما آماده است. آن را در ظرفی بریزید و در کنار کته یا نان تازه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز

  • سیر تازه – 3 حبه
  • باقلا سبز – 3 پیمانه
  • شوید تازه یا خشک – 1 پیمانه
  • تخم‌مرغ – 2 عدد
  • نمک و زردچوبه – به مقدار لازم
  • روغن آفتابگردان – به مقدار لازم

دستور تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز

  1. برای تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز، ابتدا باقلاها را پوست کنده و به دو نیم تقسیم کنید.
  2. سیر ریز خرد کنید و در تابه با روغن آفتابگردان کمی تفت دهید تا طلایی شود. بعد باقلا سبز تازه، شوید تازه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. 2 لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید. در تابه را بگذارید تا 15 الی 20 دقیقه باقلاها بپزند. پس از اینکه باقلاها پخته شدند، مقداری نمک اضافه کنید و تخم‌مرغ‌ها را به خورشت اضافه کنید. بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
  4. باقلا خورشت شما آماده است. آن را در ظرفی بریزید و با کته یا نان سرو کنید.

لذت آشپزی با رضیم

دستور تهیه خورش قارچ جدید و خوشمزه

دستور تهیه خورش گردو بادمجان خورش اصیل شهر سمنان

دستور تهیه خورش هویج تبریزی (یرکوکی خوروشی)

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل