بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دستور تهیه خورش مالاوابیج غذای بی نظیر شمالی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه مالاوبیج (غذای شمالی)

با رضیم همراه باشید و طرز تهیه خورشت مالاوبیج، یک خورشت مرغ خوشمزه را ببینید.

خورشت مالاوبیج، غذایی خوشمزه از شمال

مواد لازم برای خورشت مالاوبیج

  • یک عدد مرغ کامل
  • یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری رب انار
  • دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه مالاوبیج

  1. ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید.
  2. سپس یک یا یک و نیم قاشق غذاخوری رب انار هم به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی برای رنگ و رب انار برای طعم دادن به غذا استفاده می‌شود.
  3. می‌توانید این نسبت‌ها را تغییر دهید تا رنگ غذا به سلیقه شما دربیاید؛ این ربی که من استفاده کردم از شمال خریده بودم و خیلی باکیفیت است.
  4. آهسته دو لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا رب به خوبی در آب حل شود. برای طعم‌دهی، کمی فلفل قرمز و نمک هم اضافه کنید.
  5. دقت کنید که این غذا اصلاً تند نیست. این مایع در واقع آب و سس غذا است و نباید در حین پخت آب بیشتری به آن اضافه کنید.
  6. سینه‌های مرغ را به قطعات مناسب ببرید. هر چه تکه‌ها کوچک‌تر باشند، سس بهتر به آن‌ها می‌چسبد و خوشمزه‌تر می‌شود.
  7. در یک تابه مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ‌ها را به خوبی سرخ کنید تا کاملاً بپزند و رنگ آن‌ها تغییر کند.
  8. پس از اینکه مرغ‌ها را سرخ کردید و آب آن‌ها خارج شد، آن‌ها را به یک قابلمه متوسط منتقل کنید که روی شعله کم قرار دارد تا با همان روغنی که به مرغ‌ها چسبیده کمی بپزند.
  9. سپس پیاز را به روغن و آب مرغ باقی‌مانده در تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
  10. بعد از سرخ کردن پیازها، آن‌ها را همراه روغن و آب مرغ روی مرغ‌هایی که در قابلمه هستند بریزید. سپس ادویه‌هایی مثل (نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، دارچین و ادویه لیمو فلفلی) را به مقدار دلخواه اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد.
  11. در نهایت سسی که قبلاً تهیه کرده‌اید را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله کم و ملایم حدود 2 تا 2.5 ساعت پخته و سس غلیظ شود. در وسط پخت، مرغ‌ها را زیر و رو کنید تا نسوزند. سپس نوش جان فرمایید.

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل