“`html
دستور تهیه دسر بوراتوس لذیذ
دسر بوراتوس یک دسر خوشمزه و مناسب برای مهمانیها است که از پنیر خامهای، بستنی، شیر، دنت و ژلاتین تهیه میشود و در فصل گرما بسیار عالی است. برای یادگیری طرز تهیه این دسر با ما همراه باشید.
دسر بوراتوس با طعم دلچسب
مواد لازم برای تهیه دسر بوراتوس
- پنیر خامهای (یا پنیر ماسکارپونه) ۳۰۰ گرم
- بستنی وانیلی ۳۰۰ گرم
- شیر ۳۰۰ میلیلیتر (۱ لیوان)
- دنت (به طعم دلخواه) ۳ عدد
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر بوراتوس
- ابتدا بستنی را از فریزر بیرون میآوریم و بعد از مدتی که به دمای اتاق رسید، آن را با شیر مخلوط میکنیم. سپس کمی بر روی حرارت میگذاریم.
- پودر ژلاتین را به روش بنماری به مخلوط بستنی و شیر اضافه میکنیم.
- نکته: روش بن ماری به این صورت است که یک قابلمه بزرگ را با آب پر میکنیم و روی حرارت میگذاریم. سپس مواد را در یک ظرف دیگر که نشکن باشد میریزیم و آن را داخل قابلمه میگذاریم تا با بخار آب ذوب شوند. (بهتر است ظرف دوم طوری باشد که کاملاً داخل قابلمه قرار گیرد و دهانه آن را بپوشاند.)
- پنیر خامهای (ماسکارپونه) را با دنت (به طعم دلخواه) مخلوط کرده و به مخلوط قبلی اضافه میکنیم. سپس با همزن آنقدر هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
- قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن میریزیم (بهتر است از قالب سیلیکونی استفاده شود). برای آشنایی با انواع قالبها میتوانید به صفحه مربوطه در سایت ستاره مراجعه کنید.
- به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد از ۵ تا ۷ دقیقه که در دمای محیط ماند، آن را در ظرف دیگری برمیگردانیم. خواهید دید که دسر به راحتی از ظرف جدا میشود.
چند نکته مهم
- میتوانید به جای دنت از ژله با همان طعم هم استفاده کنید.
- برای تزیین میتوانید با شکلات و مواد دیگر، دسر را به شکلهای مختلف تزئین کنید.
- برای رنگینتر شدن دسر میتوانید یک قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید.
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی