“`html
دستور تهیه دسر سیب شکم پر با طعم لذیذ و دلچسب
دسرها محبوبیت زیادی دارند و مصرف آنها بعد از غذا میتواند به هضم بهتر غذا کمک کند. در اینجا با دستور تهیه دسر سیب شکم پر آشنا میشوید. این دسر یکی از انواع خوشمزهای است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید و طعم خاص آن را تجربه کنید.
مواد اولیه سیب شکم پر
اگر به درست کردن دسرهای مختلف علاقه دارید، علاوه بر دسر سیب شکم پر، میتوانید به تهیه دسر گیلاس و دسر سیب هم فکر کنید. دسرهای سیب انواع زیادی دارند و شما میتوانید از آنها لذت ببرید.
- سیب زرد: ۵ عدد
- آب: ۱ لیوان
- مغز گردو: ۵ عدد
- شکر: ۵ قاشق غذاخوری
- زعفران دم شده: ۱ قاشق غذاخوری
- کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: ۱ و نیم قاشق چای خوری
دستور تهیه دسر سیب شکم پر
برای تهیه این دسر، نخست باید مواد میانی را آماده کنید. ابتدا گردوها را در آسیاب بریزید و خوب میکس کنید تا به حالت خمیری درآید. سپس گردوها را از میکسر خارج کنید.
حالا پودر دارچین و کنجد را به همراه ۲ قاشق شکر در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس سیبها را بشویید، پوست بکنید و قسمت بالایی آنها را برش بزنید.
با استفاده از یک قاشق، درون سیبها را خالی کنید. سپس مواد میانی را داخل سیبهای خالی شده بریزید.
حالا یک تابه مناسب انتخاب کرده و سیبهای پر شده را درون تابه بچینید. شکرهای باقیمانده را با مقداری آب ترکیب کرده و درون تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا سیبها با حرارت ملایم نرم شوند.
زمانی که شربتها جذب سیبها شد، بهتر است در حین پخت، سیبها را چک کنید تا بیش از حد نرم نشوند. بعد از پخت سیبها، مقداری زعفران روی آنها بریزید تا خوش طعم و خوش رنگتر شوند. برای رنگ بهتر، میتوانید زعفران را با چرتکه روی سیبها بزنید.
در آخرین مرحله، کمی گلاب به مواد بیفزایید و بعد از ۵ دقیقه، میتوانید دسر را سرو کنید.
مواد میانی سیب شکم پر
این سیب یک دسر عالی و مقوی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید. روش تهیه دسر سیب شکم پر بسیار ساده است و شما از این دستور تهیه استفاده خواهید کرد.