بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دستور تهیه مربای آلوئه ورا مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه مرحله به مرحله مربای آلوئه ورا

در این قسمت از مجله رضیم دستور تهیه مربای آلوئه ورا را به شما معرفی می‌کنیم. همچنین می‌توانید درباره فواید آلوئه ورا بیشتر بدانید.

دستور تهیه مربای خوشمزه و پرخاصیت آلوئه ورا در منزل

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم آلوئه ورا تازه، پوست کنده و خرد شده
  • یک کیلوگرم شکر
  • ۷۰۰ گرم آب
  • ۲ قطره اسانس آلوئه ورا
  • یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه

دستور تهیه مربای خوشمزه آلوئه ورا

  1. آلوئه ورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسطش را بیرون بیاورید و به تکه‌های کوچک خرد کنید.
  2. تکه‌های آلوئه ورا را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
  3. بعد از اینکه آلوئه ورا را از فریزر خارج کردید، آن‌ها را در یک ظرف بریزید و ۲۰۰ گرم شکر را رویشان بریزید. بگذارید این ترکیب به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق بماند.
  4. ترکیب شکر و آلوئه ورا را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن، با در بسته به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت کم بجوشد.
  5. ۸۰۰ گرم باقی مانده از شکر را به ترکیب اضافه کنید و ۷۰۰ گرم آب را هم بریزید. با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
  6. ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  7. هنگامی که جوش آمد، کف شکر که روی آب می‌آید را با قاشق بردارید.
  8. حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بجوشد.
  9. زمانی که کمی غلیظ شد، آلوئه ورا و شکر پخته شده را به شربت اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. آبلیمو را هم اضافه کنید.
  10. مربا آماده است. فقط بگذارید کاملاً خنک شود و بعد اسانس آلوئه ورا را به آن اضافه کنید.

دستور تهیه نوشیدنی آلوئه ورا

  1. برای تهیه نوشیدنی آلوئه ورا، ابتدا پوست آلوئه ورا را با دقت بکنید و مطمئن شوید که هیچ قسمت سبز رنگی روی مغز باقی نماند؛ چون خاصیت مسهل دارد.
  2. سپس مغز یا فیله آلوئه ورا را داخل مخلوط کن بریزید و آب یک عدد لیمو ترش بزرگ را به آن اضافه کنید و دو تا چهار لیوان آب بسته به مقدار آلوئه ورا در مخلوط کن بریزید.
  3. چهار قاشق غذاخوری عسل طبیعی نیز به آن اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید.
  4. نوشیدنی سفیدی که به دست می‌آید بسیار خوشمزه و پرخاصیت است.
  5. فقط باید توجه داشته باشید که اگر برگ را از گیاه جدا کردید، باید آن را به مدت چند دقیقه به حالت مایل بگذارید تا شیره تلخ آن خارج شود، یا بعد از پوست کندن، فیله را به مدت ۵ دقیقه در آب قرار دهید تا تلخی آن کم شود.
  6. یا می‌توانید مستقیم استفاده کنید و مقدار عسل را بیشتر کنید تا تلخی اذیت نکند؛ ولی اگر برگ را از عطاری خریدید، نیازی به این کار نیست چون برگ‌ها کهنه‌اند و شیره آن‌ها خارج شده است.

آب آلوئه ورا معجونی همه فن حریف

  • شاید تا به حال شنیده‌اید که آلوئه ورا برای سلامت و زیبایی پوست بسیار مفید است، اما آیا می‌دانید آب این گیاه چه خواص خاصی برای سلامت کل بدن دارد؟
  • آب آلوئه ورا یک نوشیدنی بی‌خطر، همه فن حریف و معجونی حاوی ویتامین‌ها، املاح معدنی و عناصر مهم برای بدن است.
  • این نوشیدنی به دستگاه گوارش کمک می‌کند و به بهبود هضم غذا کمک کرده و به طور طبیعی آن را پاکسازی می‌کند و در رفع یبوست مؤثر است و حتی می‌تواند در کاهش اسهال هم مفید باشد.
  • آب آلوئه ورا سطح انرژی بدن را افزایش می‌دهد. رژیم غذایی ما شامل موادی است که موجب…

“““html

خواص عالی و بی‌نظیر مربای آلوئه ورا

صبر زرد از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک محسوب می‌شود و شیرابه آن کاربرد طبی دارد. مربای آلوئه ورا نیز از این خواص بی‌بهره نیست:

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل