دستور تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و متفاوت
رولت سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و از مزه عالی آن لذت ببرید. آمادهسازی غذا با سیب زمینی و مواد مختلف میتواند سفره شما را زیبا کند. این دستور تهیه بسیار راحت است و غذایی محبوب برای جوانان و کودکان محسوب میشود. با ما همراه باشید.
دستور تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی
- پیاز: ۲ عدد
- فلفل دلمه: ۱ عدد
- نمک، فلفل و روغن: به مقدار لازم
- سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
- گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه رولت خوشطعم
- ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را با مقداری آب در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.
- زمانی که سیبزمینیها پختند، آنها را به صورت پوره درآورید.
- پیازها را پوست گرفته و بشویید، سپس به صورت ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
- گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و بعد از اینکه کمی آب انداخت، رب را به آن اضافه کنید.
- فلفل دلمه را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد تفت دهید.
- پوره سیبزمینی را بر روی ورقهای روغنی پهن کنید و روی آن را به طور یکسان با گوشت چرخکرده پر کنید.
- از گوشه کاغذ روغنی رول کنید.
- رولتها را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا فرم بگیرند.
- سپس در تابه مقداری روغن بریزید و رولتها را در آن سرخ کنید.
- در نهایت آنها را در ظرفی تزیین کرده و سرو کنید.
دستور تهیه رولت سیب زمینی با کالباس
مواد لازم برای تهیه رولت با کالباس
- آرد: ¾ پیمانه
- شیر: ⅓ پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد
- روغن: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- سیبزمینی بزرگ: ۱ عدد
- خیار شور: ۳ تا ۴ عدد
- جعفری: ۲ قاشق خرد شده
- سس مایونز: ۴ قاشق
- ژامبون: ۶ ورق
دستور تهیه رولت سیب با کالباس
- سیبزمینی را آبپز کنید و بعد از نرم شدن، آن را رنده کنید. صبر کنید تا خنک شود و سپس نمک، فلفل، سس و خیار شور (خرد شده) و جعفری را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- در سینی سلفون بکشید و کرپهای خنک شده را روی آن قرار دهید و به اندازه یک لایه نازک سس مایونز روی آن بریزید.
- کالباسها را بر روی سس قرار دهید و روی آنها سیبزمینی بریزید و رول کنید.
- پس از رول کردن، آن را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس سرو کنید.
رولت سیب زمینی بدون گوشت
مواد لازم برای رولت بیگوشت
- قارچ: ۶۰۰ گرم
- فلفل قرمز: ۱ عدد
- فلفل دلمه: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- رب: ۱ قاشق سرخالی
- روغن مایع: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- سیبزمینی: ۴ عدد
- شیر: ۱ لیوان
- کره: ۲ قاشق
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- نمک، پاپریکا و آویشن
دستور تهیه رولت سیب بدون گوشت
- قارچها را بشویید و سپس ریز خرد کنید.
- در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز، فلفل و رب را در آن تفت دهید. سپس قارچها را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا قارچها کمی آب بیندازند.
- زمانی که آب قارچها جوشید و کاملاً بخار شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
پوره سیبزمینی
- سیبزمینیهای آبپز را له کنید و با شیر ولرم، نمک و کره مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
- در سینی کاغذ محافظ بیندازید و پوره را روی آن ریخته و صاف کنید.
- روی قارچها هم پنیر پیتزا بریزید و مواد را رول کنید و در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
جمعآوریشده از مجله رضیم
مریم امینی