“`html
روش پخت خورشت قارچ خوشمزه
این خورشت خوشمزه همانطور که از نامش پیداست از قارچ و مرغ درست میشود. شما میتوانید خورشت قارچ و مرغ را علاوه بر برنج، با نان هم میل کنید. با ما همراه باشید.
خورشت قارچ – روش پخت خورشت قارچ و مرغ
مواد لازم برای خورشت قارچ و مرغ
- سینه مرغ ۳ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- قارچ ۲۰۰ گرم
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- آرد ۱ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
روش پخت خورشت قارچ
- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، قارچهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند (فقط کمی تفت دهید و سرخ نکنید).
- بعد از اینکه قارچها نرم شدند، آرد و نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب مخلوط کرده و سپس از روی حرارت بردارید.
- پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس، سینههای مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغها تغییر کند. بعد از تغییر رنگ مرغها، ۱ لیوان آب، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینههای مرغ با حرارت ملایم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
- وقتی که آب قابلمه نصف شد و سینههای مرغ نرم شدند، قارچ تفت داده شده، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بجوشند.
- زرده تخم مرغ را بزنید و بعد از ۱۰ دقیقه به خورشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید خورشت با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی