بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دسر بیسکویتی (چیز کیک) با طعم لیمو و نعناء (مرحله به مرحله)

دستور تهیه چیز کیک لیمو ترش و نعناء در خانه

ترکیب لیمو ترش و پنیر یک طعم فوق‌العاده است. این بار می‌خواهیم با بیسکویت‌ مادر این دستور را به شما آموزش دهیم. حالا که به بهار و گرما نزدیک می‌شویم، این دسر را تهیه کنید و طعم منحصر به فرد آن را تجربه کنید.

این یک سوپرایز عالی است که می‌توانید مهمان‌های خود را شگفت‌زده کنید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه این دسر خوشمزه و خاص را مرحله به مرحله بررسی کنیم.

چیز کیک | آموزش دسر بیسکویت لیمویی با نعناء

مواد لازم:

  1. یک قالب کمربندی به قطر ٢٠ سانت
  2. بیسکویت مادر ٢٥٠ گرم • کره ١٠٠ گرم
  3. پنیر ماسکارپونه ٤٠٠ گرم
  4. خامه سفید صبحانه ٢٠٠ گرم
  5. وانیل ١ قاشق چای خوری
  6. پودر ژلاتین ١ قاشق سرپر ( ١٠ گرم )
  7. پودر قند ١٠٠ گرم
  8. دو عدد لیمو ترش
  9. نعناء به مقدار دلخواه برای تزیین
  10. رنگ مجاز خوراکی سبز به سلیقه شما

طرز تهیه چیز کیک لیمویی با نعناء

اول بیسکویت‌ها را پودر کنید و آن‌ها را الک کنید تا یکدست شوند. سپس آن‌ها را با کره‌ای که به دمای اتاق رسیده مخلوط کنید. نتیجه باید یک مخلوط نرم و شبیه به ماسه باشد.

حالا کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط بیسکویت را در آن بریزید و با یک گوشکوب به خوبی فشار دهید تا سطح آن یکدست شود. سپس قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

در یک کاسه، پنیر را با همزن بزنید تا حجیم و پفکی شود. بعد وانیل، خامه و پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

آب یکی از لیموها را بگیرید، اگر حدود پنج یا شش قاشق شد مناسب است. در غیر این صورت، کمی آب سرد اضافه کنید تا به مقدار مورد نیاز برسد. سپس پودر ژلاتین را روی آن بریزید و روی حرارت غیرمستقیم کتری (روش بن‌ماری) قرار دهید تا کاملاً شفاف و ژله‌ای شود. سپس این مخلوط را به مایه پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

اکنون دو سوم مخلوط پنیر را روی لایه بیسکویت بریزید و قالب را به مدت یک ربع در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود. در این مدت، سراغ تهیه لایه دوم می‌رویم.

با یک خلال دندان، کمی از رنگ خوراکی سبز به مخلوط بزنید و خوب هم بزنید. سپس آن را روی لایه اول بریزید و سطحش را صاف کنید. حالا قالب را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

پس از دو ساعت، مخلوط را از یخچال خارج کنید. به آرامی کمربند قالب را باز کنید و چیز کیک را در ظرف سرو قرار دهید و با برش‌های لیمو و نعناء تزیین کنید.

دسر بیسکویتی با طعم لیمو و نعناء آماده است. نوش جان! اضافه کردن رنگ خوراکی مطابق سلیقه شماست. می‌توانید از آن استفاده نکنید و مایه پنیر کاملاً سفید باشد.

به خاطر زیبایی بصری رنگ سبز کمرنگ، اینجا ترشی لیمو را بهتر نشان می‌دهد و جذاب‌تر است.

برخی از خواص شگفت‌انگیز نعناع

نعناع به بهبود گاز معده و روده کمک می‌کند.

نعناع به تقویت معده و بدن کمک می‌کند.

نعناع خاصیت ضد تشنج و ضد سرفه دارد.

یک فنجان چای گرم نعناع برای تسکین سینه مفید است.

نعناع آرام بخش و درمان درد زین است.

استفاده از نعناع به رفع درد شکم کمک می‌کند.

نعناع می‌تواند درمانی برای سرماخوردگی و آنفولانزا باشد.

نعناع ناراحتی‌های عصبی را کاهش می‌دهد.

برای تسکین درد دندان، نعناع را در دهان بگذارید و بجوید.

نوشیدن چای نعناع یا عصاره آن به قطع خونریزی سینه کمک می‌کند.

کمپرس نعناع می‌تواند درد سینه و پهلو را تسکین دهد.

نعناع می‌تواند کرم‌های روده و معده را از بین ببرد.

برای رفع سکسکه، دل‌ بهم خوردگی و استفراغ، نعناع را با آب انار ترش مصرف کنید.

نعناع می‌تواند ادرار را زیاد کند.

برای رفع قولنج و دردهای روده و معده می‌توانید چای نعناع بنوشید.

برای تسکین گلو درد، می‌توانید چای نعناع را غرغره کنید.

نعناع خاصیت عرق‌زدایی داشته و می‌تواند تب را کاهش دهد.

در هنگام سرماخوردگی بینی را با چای نعناع بشویید.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا

دستور تهیه چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل