“`html
دستور تهیه دسر سارای سارماسی
دسر سارای سارماسی یکی از دسرهای خوشمزه ترکیهای است که با عطر و طعم بینظیری که دارد، یک دسر مناسب و شیک برای پذیرایی و مهمانیها به حساب میآید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه دسر سارای سارماسی، با سایت دستور تهیه رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۱ لیوان
شکر ½ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل یک و نیم لیوان
دستور تهیه دسر سارای سارماسی
مرحله اول
برای تهیه دسر سارای سارماسی، ابتدا کف سینی یا قالب ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و سپس تمام سطح آن را با پودر نارگیل بپوشانید، طوری که هیچ جای خالی نماند. سپس قالب را کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله، آرد را الک کنید تا سبک شود و سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
حال شیر سرد را در یک ظرف مناسب بریزید و آرام آرام آرد و نشاسته را روی آن الک کنید و در حین هم زدن، مواد را خوب مخلوط کنید تا گلوله نشود و بافت نرمتری به وجود آید.
مرحله چهارم
سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید. در این مرحله شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست و غلیظ شوند. اگر دوست دارید، میتوانید کمی گلاب هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
وقتی مخلوط به غلظت فرنی رسید، حرارت را خاموش کنید و وانیل و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید. به خوبی هم بزنید تا بافت یکدست و نرمی به دست آید.
مرحله ششم
حالا محلبی داغ را روی پودر نارگیل داخل سینی بریزید و با قاشق یا پالت خوب پخش کنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه محلبی کاملاً سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و رویش را با یک لایه خامه وانیلی یا شکلاتی پوشش دهید و با پالت صاف کنید.
مرحله هشتم
حالا میتوانید به دلخواه خود روی خامه از مغزیهای پودر شده مثل گردو، پسته، خلال بادام یا شکلات چیپسی استفاده کنید و دوباره در یخچال بگذارید تا یک شب تا صبح بماند.
مرحله نهم
وقتی دسر کاملاً سفت شد، آن را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز ابتدا آن را به دو نیمه برش دهید و سپس برشهایی به عرض ۵ تا ۶ سانتیمتر بدهید.
مرحله دهم
حال نوارهای برشخورده را به آرامی با کمک کاردک بلند کنید و بهمین ترتیب رول کنید و روی آنها پودر نارگیل بپاشید تا به خوبی به نارگیل آغشته شوند.
مرحله یازدهم
سپس رولها را داخل ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، گردو، خلال بادام و یا دانههای انار و برشهایی از میوههای تازه مثل موز و توتفرنگی تزئین کنید. در نهایت رولهای دسر سارای سارماسی را که تزئین کردهاید، به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک سرو کنید.
منبع : پانا مگ