بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دسر ساندویچی براونی با بستنی وانیلی و کره بادام زمینی (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه دسر ساندویچی براونی با بستنی

براونی یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای است که همه‌ی عاشقان کاکائو را جذب خود می‌کند. در این مطلب، دستور تهیه یک دسر فوق‌العاده با براونی شکلاتی، بستنی و کره بادام زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای دسر ساندویچی براونی

  • کره (بدون نمک) ۱۰ قاشق سوپ‌خوری
  • شکر ۱ و ۱/۴ فنجان
  • پودر کاکائو (شیرین نشده) ۳/۴ فنجان + ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ (سرد) ۲ عدد بزرگ
  • آرد نصف فنجان
  • بستنی وانیلی ۱ لیتر
  • کره بادام زمینی نصف فنجان
  • عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

دستور تهیه دسر ساندویچ براونی

۱- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید و دو قالب ۲۰ سانتی‌متری فلزی مربع را با کاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای که لبه‌های کاغذ از طرف ظرف آویزان باشد.

۲- کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مقاوم حرارتی مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید تا بخار حرارت بگیرد. کره را بزنید تا ذوب شود و مخلوط نرم و یکدست شود. سپس کاسه را بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود.

۳- با یک قاشق چوبی یا کاردک، عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ خوب هم بزنید.

۴- وقتی که خمیر یکدست و براق شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. نیمی از خمیر را در یکی از قالب‌ها بریزید و نیمه دیگر را در قالب دیگر.

۵- براونی‌ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا خلال دندانی که در آن فرو می‌کنید با کمی خرده نان خارج شود. براونی‌ها باید کمی نپخته‌تر باشند تا بعد از یخ زدن راحت خورده شوند. سپس آن‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید در قالب خنک شوند.

۶- بستنی را ۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و در دو مرحله ۱۰ ثانیه‌ای به آرامی هم بزنید تا کمی نرم شود.

۷- وقتی براونی‌ها هنوز در قالب هستند، بستنی نرم شده را روی یکی از براونی‌ها بمالید. کره بادام زمینی را به طور یکنواخت روی بستنی بگذارید و سپس با کاردک آن‌ها را مخلوط کنید.

۸- دو لبه کاغذ روغنی از قالب دوم را بگیرید و براونی را از قالب بیرون آورده و روی لایه بستنی و کره بادام زمینی بگذارید تا شبیه یک ساندویچ بزرگ شود.

۹- قالب را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

۱۰- وقتی سفت شد، پوشش پلاستیکی را بردارید و ساندویچ براونی و بستنی را روی یک تخته قرار دهید. با چاقوی دندانه‌دار، براونی را به هشت ساندویچ کوچک مربع تقسیم کنید. بلافاصله ساندویچ براونی و بستنی را سرو کنید یا هر کدام را در پوشش پلاستیکی بپیچید و در فریزر نگهداری کنید.

نکته برای تهیه دسر ساندویچی براونی

  1. برای نرم کردن بستنی باید کمی دقت کنید. سعی نکنید بستنی را ۲۰ ثانیه مداوم در مایکروویو قرار دهید، زیرا ممکن است بیش از حد نرم شود. هدف این است که بستنی کمی نرم شود تا به راحتی روی براونی مالیده شود، نه اینکه تبدیل به مایع شود.
  2. اگر فقط یک قالب ۲۰ سانتی‌متری دارید، می‌توانید این دستور را اجرا کنید. نیمی از خمیر را در قالب بپزید و بعد از خنک شدن، آن را از قالب بیرون بیاورید. این براونی لایه بالایی ساندویچ شما می‌شود. سپس کاغذ روغنی دیگری در قالب بگذارید و نیمه دیگر خمیر را در آن بپزید که این براونی روی آن بستنی می‌ریزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل