“`html
ما در اینجا طرز تهیه ماکارون را برای شما عزیزان آماده کردهایم. با ما در مجله رضیم همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی ماکارون
ابتدا دو عدد سفیده تخممرغ را خوب میزنیم و به آرامی 150 گرم پودر قند به آن اضافه میکنیم تا کاملاً پف کند.
سپس 120 گرم بادام پودر شده را اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. برای رنگی کردن خمیر، مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه میکنیم و بعد خمیر را در قیف میریزیم. سپس با استفاده از قیف، خمیر را به شکل دایرههای کوچک روی سینی میریزیم و سینی را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
بعد از سرد شدن ماکارونها، باید مواد میانی را تهیه کنیم. برای این کار، 50 گرم شکلات سفید را با 25 گرم خامه مخلوط میکنیم و مقداری رنگ خوراکی به آن اضافه میکنیم. وقتی این مخلوط کمی سرد شد، آن را بین دو ماکارون میگذاریم.
منبع : رضیم