“`html
دستور تهیه دسر عربی شعریه یا باقلوا عربی
دسر عربی شعریه یک دسر خوشمزه و محبوب در کشورهای خاورمیانه است که حتی در پاکستان هم به خوبی درست میشود. این دسر خوشمزه معمولاً به شکل باقلوا یا حلوا تهیه میشود و به عنوان دسر همراه چای یا قهوه سرو میشود.
در این روزها که به دلیل شیوع بیماری کرونا ویروس کووید ۱۹ مجبور به ماندن در خانه هستیم، بهترین زمان است تا دسرها و شیرینیهای جدید را امتحان کنیم.
این دسر میان مردم کشورهای عربی، ترکیه و پاکستان و همچنین در ایران محبوبیت زیادی دارد و به ویژه در ماه رمضان، طرفداران زیادی دارد. دستور تهیه دسر شعریه عربی یا باقلوا شعریه را میتوانید در مجله رضیم بخوانید.
روش طبخ باقلوای عربی
مواد لازم جهت تهیه باقلوای عربی :
- شیر عسلی: ۱ و نیم قوطی
- رشته شعریه: ۲ بسته
- شیر: کمی بیشتر از نصف لیوان فرانسوی دستهدار (حدود ۱۵۰ میلیلیتر)
- گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
- زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
- پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۱۰۰ گرم
دستور تهیه دسر باقلوای عربی در منزل :
دسر شعریه یا باقلوا عربی میتواند به شکل کیک هم تهیه شود. برای آمادهسازی این دسر خوشمزه، ابتدا رشتههای شعریه را به اندازه یک سانتیمتر خرد کنید. در یک قابلمه نچسب، کره را ذوب کنید و سپس رشتهها را به آن اضافه کنید.
رشتهها را حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تیره شوند و طعم خامی آنها از بین برود. در این مدت مرتب رشتهها را هم بزنید.
دستور تهیه باقلوا عربی مرحله به مرحله
پس از ۳۰ دقیقه، پودر هل و گلاب را اضافه کنید. زعفران دمکرده را به شیر اضافه کرده و روی رشتههای شعریه بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا رشتهها نرم شوند. این مرحله به ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
سپس شیر عسلی را اضافه کنید و خوب هم بزنید، و اجازه دهید ۲ تا ۵ دقیقه کمی گرم شود. سپس حرارت را خاموش کنید و مواد را بگذارید تا کمی سرد شوند.
حال، مایه حلوای شعریه را روی فویل آلومینیومی بریزید و با ته قاشق به شکل دلخواه پهن کنید. در وسط حلوا گردو بگذارید و با کمک فویل حلوا را رول کنید. این رول را یک شب در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود.
در نهایت، با یک چاقوی ارهای آن را برش بزنید تا به شکل باقلوا در بیاید. میتوانید مایه شعریه را در قالب هم بریزید و بعد از سرد شدن، به همین روش برش بزنید.
برای خوشمزهتر شدن دسر عربی شعریه، میتوانید یک شهد با شکر، آب و گلاب تهیه کنید و روی دسر بریزید تا طعم آن بهتر شود.
“““html
اگر خواستید، کمی زعفران را برای تزیین باقلوا آماده کنید. برای کنار باقلوا، میتوانید بستنی وانیلی سرو کنید یا روی آن کمی خامه یا کارامل بریزید و نوش جان کنید.
یک روش دیگر این است که حلوا را در ظرف دلخواه خود پهن کنید، سپس روی آن کمی پودر پسته، بادام و گردو بپاشید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. بعد از آن، با یک چاقوی تیز آن را به شکل و اندازههایی که میخواهید برش بزنید. شعریه تا حدودی شبیه دسر کادایف ترکی هم هست.
از دیگر دسرهای معروف و محبوب در ماه رمضان میتوان به لیگمات، رنگینک قالبی، حلوای هویج، زولبیا بامیه، حلوا بوتیکی و حلوا شیری زعفرانی اشاره کرد.
بیشتر بخوانید:
سادهترین راه برای درست کردن شیرینی کنافه ترکی + نکات مهم
دستور تهیه سیب کاراملی خوشمزه برای انواع کیک و دسر