“`html
دستور تهیه دسر فرانسوی بلان مانژ با آرد ذرت
بلان مانژ یک دسر فرانسوی قدیمی است که طرفداران زیادی در طول تاریخ دارد. این دسر، به ویژه از سال 1915 به بعد، بسیار معروف شده است. انواع مختلفی از بلان مانژ وجود دارد که هر کدام به روشهای خاصی تهیه میشوند. اما اصل همه آنها استفاده از شیر و شکر غلیظ شده و قالبزده است.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز: |
---|---|
شیر | 4 پیمانه |
آرد مرغوب | نصف پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذا خوری |
آرد ذرت | نصف پیمانه |
وانیل تازه یا عصاره وانیل | به مقدار لازم |
دستور تهیه دسر فرانسوی بلان مانژ در منزل
یک تا دو پیمانه شیر را در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس عصاره وانیل و شکر را به شیر اضافه کنید.
آرد و آرد ذرت را در یک ظرف مخلوط کرده و با بقیه شیر ترکیب کنید. بعد این مخلوط را به شیر داغ اضافه کنید.
مواد را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
کف قالبها را کمی خیس کنید و مواد را داخل آنها بریزید. اجازه دهید بلان مانژ کاملاً سرد شود سپس آن را از قالب خارج کرده و با میوه یا مربای مورد علاقهتان سرو کنید. نوش جان
منبع : مجله هنر فردی