بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دسر ماست میوه ای انرژی زا (مرحله به مرحله)

“`html

چگونه دسر ماست میوه ای درست کنیم ؟

به گزارش رضیم : ترکیب ماست با خوراکی‌های شیرین، برای خیلی‌ها جذاب است. در جنوب کشور، ماست را با خرما می‌خورند و در آذربایجان، همراه با شیره انگور. شاید همین‌که سلیقه‌ها نزدیک است، باعث شده که ماست میوه‌ای با آن‌که بیشتر یک دسر غربی است، در ایران هم طرفدار پیدا کند.

اگر شما هم از طرفداران ماست میوه‌ای هستید، می‌توانید آن را با میوه‌های مورد علاقه‌تان در هر فصلی تهیه کنید. حتی می‌توانید خود ماست را نیز در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ماست میوه ای

  • شیر پرچرب
  • یک لیتر ماست سنتی
  • یک و نیم قاشق غذاخوری شربت افرا
  • به مقدار لازم میوه خرد شده
  • یک فنجان شکر ساییده
  • یک قاشق چای‌خوری

دستور تهیه ماست میوه ای

مرحله اول

اولین مرحله برای تهیه ماست میوه‌ای خانگی، درست کردن ماست خوشمزه است. برای این کار، شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، شیر آرام آرام جوش می‌آید. کمی بیشتر صبر کنید تا شیر بعد از حدود ۱۰ دقیقه غلیظ‌تر شود. سپس شعله را خاموش کنید و بگذارید تا شیر کمی خنک شود.

مرحله دوم

وقتی شیر از دمای جوش خارج شد، آن را در یک ظرف سفالی بدون لعاب بریزید. برای تهیه ماست میوه‌ای، به ظرفی با دیوارهای نازک نیاز دارید تا ماست به خوبی غلیظ شود. بعد از نیم ساعت، شیر به دمای مطلوب می‌رسد، باید احساس گرما کنید نه سوزش. حالا مایه ماست را به شیر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

مرحله سوم

حالا در ظرف سفالی را ببندید و دور آن یک پتوی سفری بپیچید تا گرم بماند. بعد از حدود پنج ساعت، ماست تنظیم می‌شود؛ اما بهتر است آن را برای ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید و دست نزنید. یادتان باشد که زیر ظرف سفالی یک بشقاب قرار دهید تا آب ماست به یخچال نریزد.

دسر ماست میوه ای با طعم شیرین و ایده آل

مرحله چهارم

وقتی ماست خانگی شما آماده شد، آن را با میوه‌های دلخواهتان ترکیب کنید. بخشی از میوه‌ها را به صورت پوره درآورید و بخشی را به صورت قطعات کوچک برش دهید. به هر کاسه ماست میوه‌ای یک قاشق مرباخوری پوره میوه و یک قاشق مرباخوری میوه خرد شده و کمی شربت افرا اضافه کنید.

دستور تهیه پوره میوه

میوه‌های مورد نظر را در غذاساز بریزید و وقتی به شکل یکدستی درآمدند، آنها را با یک چهارم لیوان آب در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی اطراف ظرف شروع به جوشیدن کرد، شکر را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی پوره غلیظ شد، شعله را خاموش کنید. بعد از سرد شدن می‌توانید این پوره را به ماست اضافه کنید. ترکیب این دسر با گرانولا می‌تواند یک صبحانه کامل و انرژی‌زا باشد. حتما امتحان کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل