“`html
دستور تهیه دلمه بادمجان
در اینجا میخواهیم دستور تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده و راحت به شما آموزش دهیم. این دستور کمی شبیه به تهیه بادمجان شکم پر است، اما در اینجا از بادمجان دلمهای و تپل به جای بادمجانهای باریک استفاده میشود و برخی مواد تشکیل دهنده هم متفاوت هستند.
مواد لازم :
پیاز متوسط: 2 عدد
بادمجان دلمه ای متوسط: 8 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
دارچین: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: 1 فنجان
عصاره لیمو ترش: 1 فنجان
تربچه: 2 عدد
روغن: به مقدار لازم
دستور تهیه دلمه بادمجان خوشمزه و مجلسی
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا بادمجانها را شسته و یک قسمت از بالای آنها را جدا میکنیم.
گام 2: سپس مغز داخل بادمجانها را درآورده، نمک میزنیم و آنها را برای 20 دقیقه در آب میپزیم.
گام 3: در یک تابه، گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت میدهیم و ادویهجات و جعفری را به آن اضافه میکنیم. سپس این مخلوط را داخل بادمجانها میریزیم.
گام 4: قسمتهای بریده شده بالای بادمجانها را میگذاریم و دوباره آنها را در روغن برای 10 دقیقه تفت میدهیم.
گام 5: در آخر، سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
گام 6: و در نهایت پس از پخته شدن، آن را در دیس بچینید و با تربچه و جعفری تزئین کنید.