بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دلمه سیراب شیردان یا خوراک سُغدو لرستاندلمه سیراب شیردان (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه دلمه سیراب شیردان یا خوراک سُغدو لرستان

یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌ها دلمه است که معمولاً با برگ مو درست می‌شود. این غذا هم زمان‌بر است و هم خیلی خوشمزه. دلمه انواع مختلفی دارد، مثل دلمه فلفل و یا دلمه گوجه. اما امروز قصد داریم یک دلمه خاص به شما آموزش دهیم: دلمه با سیرابی. با رضیم همراه باشید.

دلمه سیراب شیردان و دستور تهیه آن

مواد لازم برای تهیه دلمه سیرابی

  • سیرابی تمیز شده یک دست
  • ماست دو پیمانه
  • سیر چهار حبه
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
  • رب فلفل یک قاشق سوپ‌خوری
  • کره یک قاشق سوپ‌خوری
  • روغن زیتون ۴/۱ پیمانه
  • پیاز متوسط دو عدد

مواد لازم برای داخل دلمه

  • گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط چهار تا پنج عدد
  • برنج نیم‌دانه یک پیمانه
  • جعفری یک دسته کوچک
  • سیر دو حبه
  • رب فلفل یک قاشق مرباخوری
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

دستور تهیه دلمه سیرابی

سیرابی را به مربع‌های ۷×۷ برش می‌زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می‌گذاریم تا طعم بگیرد.

گوشت چرخ‌کرده، پیازهای ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ریز خرد شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

سیرابی‌های مزه‌دار شده را آبکشی می‌کنیم و مواد گوشتی را داخل آنها می‌گذاریم و دور آن را با نخ و سوزن می‌دوزیم.

درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را می‌ریزیم و رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

سپس دلمه‌های آماده شده را در زودپز قرار می‌دهیم و آبجوش را اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل را هم زده و در زودپز را می‌بندیم تا دلمه‌ها بپزند.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه دلمه برگ کلم شیک و مجلسی _ دستور تهیه مرحله به مرحله

دستور تهیه دلمه برگ مو حلقه‌ای یا قالبی مرحله به مرحله

دستور تهیه دلمه _ فلفل دلمه‌ای شکم‌پر

فلفل دلمه‌ای بخورید تا زخم معده نگیرید

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل