بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه دلمه فلفل دلمه ای شکم پر (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه

دلمه یک غذا محبوب در خاورمیانه و مناطق مختلفی مثل بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. کلمه «دلمه» از زبان ترکی آمده و به معنای «پرشده» است. این غذا را می‌توانید با مواد مختلفی مانند برگ انگور، فلفل دلمه، کدو، گوجه فرنگی و بادمجان تهیه کنید. در اینجا ما طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

دستور تهیه دلمه‌ی خوش طعم با فلفل دلمه‌ای

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی دلمه

  • – فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد
  • – پیاز (خلالی خرد شده): ۱ عدد
  • – پنیر گودا (ورقه‌ای): ۸ ورقه
  • – قارچ (حلقه‌ای شده): ۵۰۰ گرم
  • – ژامبون گوشت (خرد شده): ۴ ورقه
  • – کره: ۵۰ گرم
  • – نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر

۱. فلفل دلمه‌ای‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس آن‌ها را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

۲. کره را در یک تابه گرم کنید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا سبک شود.

۳. قارچ را به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نگیرد. سپس ژامبون را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴. نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

۵. داخل هر نیمه فلفل دلمه‌ای یک ورقه پنیر قرار دهید، سپس با قاشق مواد را داخل آن پر کنید و دوباره یک ورقه پنیر بگذارید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.

۶. فلفل دلمه‌ای‌ها را در سینی فر که قبلاً با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید.

سپس آن‌ها را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که فلفل دلمه‌ای‌ها پخته و پنیر ذوب شود.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل