“`html
اگر تا به حال طعم خوشمزه رب سیب را نچشیدهاید، در اینجا میتوانید دستور تهیه خوبی از آن را بخوانید. این رب خواص زیادی دارد و میتوانید برای خوشمزهتر کردن غذایتان از آن استفاده کنید. با مصرف این رب میتوانید مشکلات گوارشی و معده خود را بهبود ببخشید.
تهیه انواع ربهای خانگی کار بسیار سادهای است.
دستور تهیه رب سیب روش اول
مواد لازم
- آب سیب: ۲ لیتر
دستور تهیه رب سیب خوشمزه
طرز تهیه این رب خانگی بسیار راحت است و در طب سنتی ارزش زیادی دارد. با تهیه آن در منزل میتوانید بسیاری از بیماریهای خود را درمان کنید. ابتدا مقداری سیب تهیه کرده و خوب بشویید. سیبها را خرد کنید و دانههای وسط آنها را خارج کنید.
حالا آب سیب را باید روی حرارت غیر مستقیم گرم کنید. برای این کار، بهتر است قابلمه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید. اگر میخواهید راحتتر این کار را انجام دهید، یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و ظرف آب سیب را درون آن بگذارید. دقت کنید که آب نباید به داخل ظرف وارد شود.
آب سیب باید تا غلیظ شدن بر روی حرارت غیر مستقیم بماند. این رب با تبخیر کردن آب سیب درست میشود. یکی دیگر از روشهای متداول برای تهیه این رب خانگی، پوره کردن و سپس جوشاندن سیبهاست. شما میتوانید از هر دو روش برای تهیه رب سیب استفاده کنید.
دستور تهیه رب سیب روش دوم
برای تهیه این رب میتوانید به دو روش عمل کنید. در روش دوم، سیبها را بشویید، دانههای آنها را خارج کنید و سپس با استفاده از گوشتکوب برقی یا هر وسیلهای آنها را پوره کنید. حالا پورهها را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. در این زمان، باید رب را خوب هم بزنید تا ته نگیرد.
این رب خواص زیادی دارد و میتوانید از آن بهرهمند شوید. با مصرف این رب میتوانید مشکلات صفرای خود را نیز برطرف کنید. تقویت قلب، مغز، کبد و دستگاه گوارش از دیگر فواید این رب است. مصرف این رب همچنین میتواند مشکلات تنگی نفس را کاهش دهد. حفظ رطوبت معده و رفع بلغم نیز از دیگر فواید مصرف این رب برای افراد است.