بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه رشته پلو با گوشت غذای محبوب و خوشمزه (مرحله به مرحله)

دستور تهیه رشته پلو با گوشت و عدس

رشته پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که بیشتر در مناطق شمال غرب و غرب کشور تهیه می‌شود. معمولاً این غذا را در ایام عید نوروز و قبل از آن درست می‌کنند و برخی معتقدند که به خاطر وجود رشته در این غذا، کارهایشان در طول سال به خوبی پیش می‌رود.

اگر تا به حال این غذای خوشمزه را درست نکرده‌اید، حتماً تا انتهای این مطلب را بخوانید تا بتوانید آن را تهیه کرده و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

در ادامه به شما خواهیم گفت که چه نوع رشته‌ای برای این غذا نیاز دارید.

رشته پلو مجلسی

رشته پلویی چیست ؟

رشته پلویی مخصوص رشته پلو است که ظاهری بلند و نازک دارد.

این رشته‌ها شبیه به اسپاگتی هستند، اما رنگشان تیره‌تر و مواد اولیه‌شان فرق دارد. شما می‌توانید این رشته‌ها را از فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید.

دستور تهیه رشته پلو با گوشت و عدس

مواد لازم برای تهیه رشته پلو با عدس:

  • رشته پلویی 150 گرم
  • برنج 2 پیمانه
  • عدس 1/2 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
  • کره 25 گرم
  • کشمش یا خرما به میزان لازم
  • پیاز داغ مقداری برای تزئین
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم

رشته پلو با گوشت چرخ کرده

مراحل تهیه رشته پلو با عدس:

برای درست کردن رشته پلو با گوشت ابتدا باید مایه گوشتی آن را آماده کنید. همچنین می‌توانید این غذا را با گوشت قیمه‌ای (تکه‌ای) نیز تهیه کنید، انتخاب نوع گوشت به سلیقه شما بستگی دارد.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز کمی نرم شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن از بین برود.

در حین تفت دادن گوشت، آن را با پشت قاشق کمی فشار دهید تا از هم باز شود. سپس کمی نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. برای رنگ بهتر، 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در آخر یک قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید و پس از 1 دقیقه شعله را خاموش کنید. حالا نوبت به پخت برنج و رشته می‌رسد.

برنج را از قبل در آب و نمک بخیسانید. عدس را حدود 7 تا 8 دقیقه نیم‌پز کنید و بعد از آبکش کردن به برنج اضافه کنید. این نکته مهم است که اگر عدس را نیم‌پز نکنید، برنج تغییر رنگ می‌دهد.

اجازه دهید برنج و عدس کمی با هم بجوشند (اضافه کردن عدس اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید). حالا رشته‌ها را به 3 یا 4 قسمت تقسیم کنید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا خوشرنگ شوند.

وقتی رشته‌ها خوب سرخ شدند، 3 تا 4 دقیقه پایانی پخت برنج را به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس برنج، عدس و رشته را آبکش کنید. در این مرحله مقداری روغن کف قابلمه بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس یک لایه از مخلوط رشته را کف آن بریزید و پخش کنید.

سپس یک لایه از سس گوشتی روی آن بریزید و این کار را تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه دهید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا بخار کند و حرارت را ملایم کنید. در این فاصله، کره را در یک تابه ذوب کنید، کشمش یا خرماهایی که از قبل در آب خیسانده‌اید را آبکش کرده و به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید.

در نهایت به میزان دلخواه پیاز داغ اضافه کنید و بعد از اینکه رشته پلو را در ظرف کشیدید، آن را با این مواد تزیین کنید. نوش جان.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل