بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه رنگینک خانگی مقوی و سالم (مرحله به مرحله)

“`html

چگونه رنگینک درست کنیم

رنگینک یکی از دسرهای بسیار مفید است که می‌تواند انرژی زیادی به بدن ببخشد. این دسر به خاطر مواد مغذی مانند خرما، آرد و گردو، به سلامتی شما کمک می‌کند. به ویژه در ماه رمضان، می‌توانید آن را در وعده سحری و افطاری میل کنید.

تهیه این دسر زمان زیادی نمی‌برد و شما به راحتی می‌توانید آن را درست کنید. در ادامه، نحوه تهیه رنگینک را برای شما توضیح می‌دهیم.

دستور تهیه رنگینک

مواد لازم برای تهیه رنگینک:

  • 2 پیمانه آرد
  • 200 تا 250 گرم کره
  • 1 قاشق مرباخوری پودر دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر هل
  • خرما به مقدار لازم (بسته به اندازه ظرف)
  • گردو به مقدار لازم
  • پودر نارگیل یا پسته برای تزیین

رنگینک با خرما و گردو

مراحل تهیه رنگینک:

ابتدا یک ماهیتابه را گرم کنید و کره را در آن بریزید تا آب شود. میزان کره به سلیقه شما بستگی دارد؛ اگر دوست دارید رنگینک چرب باشد، 250 گرم کره کافی است و اگر نه، 200 گرم کافی است.

حالا آرد الک شده را به کره اضافه کنید و آن را تفت دهید تا بوی خامی آن برود و تغییر رنگ دهد. در این زمان، خرماها را پوست بگیرید و هسته‌شان را جدا کنید.

به جای هسته، داخل خرماها گردو بگذارید و خرما را ببندید. حتماً مواظب باشید که آرد نسوزد و مداوم هم بزنید.

به اندازه‌ای که دوست دارید و ظرفتان جا دارد، خرما آماده کنید و در ظرف قرار دهید تا ظرف پر شود. وقتی آرد طلایی و تیره شد، شعله را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود.

سپس هل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی آن‌ها به آرد بیفتد. حالا مخلوط را روی خرماها بریزید تا خرماها کاملاً پوشیده شوند. برای مدت کوتاهی، رنگینک را در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

در پایان آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کرده و نوش جان کنید.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل