“`html
رینگ آجیلی _ طرز تهیه شیرینی با رضیم
رینگ آجیلی یکی از شیرینیهای خوشمزه است که میتوانید به راحتی برای عید نوروز تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. با رضیم همراه شوید.
رینگ آجیلی – طرز تهیه رینگ آجیلی
مواد لازم برای ۲ نفر
- کره یا روغن قنادی ۷۵ گرم
- آرد ۱۲۵ گرم
- زرده تخممرغ ۱ عدد
- پودر شکر ۴۵ گرم
- شیر خشک ۵ گرم
- وانیل کمی
مواد لازم برای روی شیرینی آجیلی
- شیر عسلی ۸۰ گرم
- کره ۱۵ گرم
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- چیپس شکلات (نسوز) کمی
- مغز گردو، خلال بادام و پسته از هرکدام ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه رینگ آجیلی
- ابتدا آرد و شیر خشک را الک کنید و با کره یا روغن قنادی که کاملاً نرم شده ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید.
- سپس زرده تخممرغ، پودر شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و کمی با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
- اگر میخواهید خمیر شما کاکائویی باشد، یک قاشق از آرد بردارید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید.
- بعد خمیر را بین دو نایلون بگذارید و با کاتر گرد برش دهید و وسط آن را هم با کاتر کوچکتر برش بزنید، مانند شکل دونات.
- سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. زمان بستگی به دمای فر دارد.
- در ادامه، کره را روی حرارت ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو، پسته و بادام را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید کمی خنک شود.
- سپس با قاشق کوچکی از مخلوط روی شیرینیهایی که از فر خارج کردهاید بگذارید و روی آن شکلات چیپسی به دلخواه بچینید. مدت ۵ دقیقه (اگر دمای فر زیاد است، کمتر) دوباره داخل فر بگذارید و سپس خارج کنید و بگذارید کاملاً سرد شود.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه شیرینی کشمشی تابهای بدون فر
طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی ساده و خوشمزه مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی زبان بامزه و خوشمزه
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی