بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه رینگ آجیلی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html

رینگ آجیلی _ طرز تهیه شیرینی با رضیم

رینگ آجیلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه است که می‌توانید به راحتی برای عید نوروز تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. با رضیم همراه شوید.

رینگ آجیلی – طرز تهیه رینگ آجیلی

مواد لازم برای ۲ نفر

  • کره یا روغن قنادی ۷۵ گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • پودر شکر ۴۵ گرم
  • شیر خشک ۵ گرم
  • وانیل کمی

مواد لازم برای روی شیرینی آجیلی

  • شیر عسلی ۸۰ گرم
  • کره ۱۵ گرم
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • چیپس شکلات (نسوز) کمی
  • مغز گردو، خلال بادام و پسته از هرکدام ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه رینگ آجیلی

  1. ابتدا آرد و شیر خشک را الک کنید و با کره یا روغن قنادی که کاملاً نرم شده ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید.
  2. سپس زرده تخم‌مرغ، پودر شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و کمی با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
  3. اگر می‌خواهید خمیر شما کاکائویی باشد، یک قاشق از آرد بردارید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید.
  4. بعد خمیر را بین دو نایلون بگذارید و با کاتر گرد برش دهید و وسط آن را هم با کاتر کوچکتر برش بزنید، مانند شکل دونات.
  5. سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. زمان بستگی به دمای فر دارد.
  6. در ادامه، کره را روی حرارت ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کنید. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو، پسته و بادام را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید کمی خنک شود.
  7. سپس با قاشق کوچکی از مخلوط روی شیرینی‌هایی که از فر خارج کرده‌اید بگذارید و روی آن شکلات چیپسی به دلخواه بچینید. مدت ۵ دقیقه (اگر دمای فر زیاد است، کمتر) دوباره داخل فر بگذارید و سپس خارج کنید و بگذارید کاملاً سرد شود.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی ساده و خوشمزه مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل