“`html
دستور تهیه زعفران پلو مجلسی
یکی از استفادههای مهم زعفران در دنیای امروز، افزودن آن به ظرف پلو است. تزیین پلو با زعفران، یکی از رایجترین روشها برای تزیین غذا در آشپزی ایرانی است. زیبایی زعفران روی پلو، باعث محبویت بیشتر این ادویه خوشعطر میشود.
زعفران پلو برای بسیاری از افراد یادآور لحظات شیرین دوران کودکی است. عطر خوش زعفران از پلوهای مادربزرگ، یکی از زیباترین خاطرات مردم ایران است.
اهمیت زعفران روی پلو
علاوه بر یادآوری خاطرات، زعفران خواص زیادی دارد. قرار دادن آن بر روی پلو میتواند از فواید آن بهرهمند شوید. عطر و لعاب برنج، از مهمترین دلایل استفاده از این ادویه خوشعطر است. اگر زعفران بر روی پلو نباشد، خیلی زود احساس کمبود آن در سفره ایرانی میشود.
فواید زعفران روی پلو
زعفران طبع گرمی دارد که میتواند سردی برنج را جبران کند.
زعفران پلو میتواند روحیه را شاد کند و به درمانهایی مثل افسردگی کمک کند.
این ادویه میتواند شما را در برابر بیماریهای سخت محافظت کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
زعفران پلو به تقویت اعصاب و بهبود روحیه کمک زیادی میکند. همچنین میتوان از آن برای تشویق بچهها به غذا خوردن استفاده کرد چون بچهها به دنبال غذاهای رنگی هستند.
مواد اولیه زعفران پلو
در ادامه، دستور تهیه زعفران پلو را توضیح خواهیم داد. برای درست کردن این پلو به مواد زیر نیاز دارید.
- برنج
- نمک
- روغن
- زعفران
میزان این مواد بسته به تعداد نفرات ممکن است تغییر کند. برای چهار نفر به چهار لیوان برنج و به اندازه دلخواه نمک و روغن و همچنین دو قاشق غذاخوری زعفران نیاز دارید.
دستور تهیه زعفران پلو
ابتدا برنج را آماده کنید. برنج را در یک قابلمه ریخته و مقداری نمک، روغن و زعفران به آن اضافه کنید. باید آب برنج به اندازه یک بند انگشت بیشتر از سطح برنج باشد. حتماً قبل از پخت برنج را به مدت یک تا دو ساعت در آب خیس کنید؛ در غیر این صورت پخت آن طولانیتر میشود و ممکن است سفت بماند.
برای تهیه زعفران پلو، ابتدا برنج باید بجوشد. حرارت را زیاد کنید و بعد از به جوش آمدن، برنج را دم کنید. زعفران از ابتدای پخت برنج همراه نمک و روغن به آن اضافه شده است. حالا باید برنج رنگ زرد خوشرنگ زعفران را به خود بگیرد.
در این مطلب درباره زعفران پلو صحبت کردیم. امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید باشد و از طعم و عطر زعفران در غذاهای خود لذت ببرید. با تشکر از همراهی شما.
منبع : برادران حسینی