“`html
دستور تهیه زنجبیل پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
اگر به آشپزی خانگی علاقه دارید، در این بخش با طرز تهیه زنجبیل پلو زعفرانی آشنا میشوید. این پلوی خوشمزه عطر و طعم خوبی دارد.
مواد لازم برای تهیه زنجبیل پلو:
- برنج: ۲ پیمانه
- زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- مرغ یا گوشت: ۵۰۰ گرم (اختیاری)
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- کشمش: ۱/۴ پیمانه
- دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
دستور تهیه زنجبیل پلو:
آمادهسازی برنج: برنج را از شب قبل بخیسانید تا نرم شود.
پخت مرغ یا گوشت: اگر میخواهید از مرغ یا گوشت استفاده کنید، آن را با پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بپزید و سپس ریش ریش کنید.
تفت دادن پیاز و زنجبیل: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
اضافه کردن مواد به برنج: مرغ یا گوشت ریشریش شده، زعفران دمکرده، کشمش، دارچین و باقی ادویهها را به پیاز و زنجبیل اضافه کرده و کمی تفت دهید.
آبکش کردن برنج: برنج را آبکش کرده و به مواد اضافه کنید.
دم کشیدن برنج: مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.
نکات مهم برای تهیه زنجبیل پلو:
برای طعم بهتر، میتوانید از زرشک نیز در زنجبیل پلو استفاده کنید.
اگر از زنجبیل تازه استفاده نمیکنید، میتوانید از پودر زنجبیل استفاده نمایید.
برای تزئین زنجبیل پلو میتوانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
میتوانید به جای مرغ یا گوشت از قارچ هم استفاده کنید.
خواص زنجبیل:
تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش التهاب
کمک به هضم غذا
کاهش دردهای عضلانی
کاهش حالت تهوع
نکته: زنجبیل طبع گرمی دارد و مصرف زیاد آن ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد.
نوش جان!